Motorola keert met de Edge+ opnieuw terug naar het premium segment.

Motorola heeft via Twitter een lanceringsevenement aangekondigd op 22 april, om 19u in onze tijdszone. En zoals dat tegenwoordig de norm is, zal het evenement een digitaal evenement zijn. In de tweet zelf doet Motorola nog niet uit de doeken wat we mogen verwachten tijdens de digitale lancering, maar we durven toch met enige zekerheid te stellen dat Motorola de Edge+ zal voorstellen.

Naar de Edge+ wordt met grote interesse uitgekeken. Het dochtermerk van Lenovo maakt immers opnieuw de sprong naar het premium segment in de smartphonemarkt. Enkele renders die al uitgelekt zijn ogen alvast veel belovend.

Specificaties

Qua design valt de smartphone op door de scherp gebogen randen rond het 6,7” display. Daarnaast zal de smartphone uitgerust met de nieuwste Snapdragon 865 processor van Qualcomm, zodat 5G ondersteuning uiteraard aanwezig is. RAM geheugen varieert tussen 8GB of 12GB, afhankelijk van de bekleding. De batterij is met 5000mAh stevig te noemen. Wat betreft de camera’s weten we al dat de hoofdcamera op de achterkant een lens van 108MP heeft, en er ook een breedhoeklens en telefotosensoren aanwezig zijn. Ook dat zijn zaken die je tegenwoordig verwacht in een smartphone die zich als premium wil profileren. De Edge+ zal ook nog een ‘gewone’ uitgave krijgen met een Snapdragon 765 processor (en zonder 5G) en 6GB RAM geheugen.

Hopelijk komen we tijdens de lancering te weten wanneer de smartphone zal gelanceerd worden, en ook hoeveel dit speeltje zal moeten kosten. Van zodra we daar meer informatie over hebben, zal dit artikel worden aangevuld.

De eerste plaatjes van de Motorola Edge+ circuleren al op het internet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here