Nieuws

DJI lanceert Mavic Air 2 met verbeterde batterij en nieuwe controller

Mavic Air 2
De Mavic Air heeft een opvolger met de Mavic Air 2. En er zijn best heel wat verbeteringen doorgevoerd.

Meer dan twee jaar na de lancering van de succesvolle Mavic Air, lanceert DJI een opvolger: de Mavic Air 2. Een nieuwe compacte drone met een grotere camerasensor, OccuSync in de plaats van WiFi, 34 minuten vluchtttijd en een vernieuwde controller.

Mavic Air 2

DJI Mavic Air 2

Volgens de dronebouwer is de Mavic Air 2 de meest veilige drone ooit gemaakt. Het toestel heeft automatische scènedetectie en heeft extra functies gekregen om vluchten op bv. uitzonderlijke hoogtes veiliger te maken. Bovendien heeft de nieuwe Mavic Air 2 ook heel wat verbeteringen gekregen op vlak van autonoom vliegen.

Zoals vermeld komt de nieuwe drone met een grotere camerasensor. Het gaat om een Quad Bayer sensor die we kunnen vergelijken met die van een 48-megapixelsensor die we in smartphones terugvinden. De Air 2 schiet 4K beelden met 60fps en heeft HDR-opties om ook betere panoramabeelden te schieten. Volgens DJI is de drone ook gemaakt om 8K-beelden te schieten maar zal die functie er pas komen in juni.

Mavic Air 2

AirSense

Een functie die heel wat fans ook handig zullen vinden is het nieuwe AirSense. Een technologie waarbij de drone waarschuwingen kan binnenhalen van vliegtuigen in de buurt. De nieuwe AirSense zal meteen beschikbaar zijn in de V.S. maar andere landen zullen langer moeten wachten door de pandemie.

De nieuwe Mavic Air 2 kan vanaf vandaag vooruitbesteld worden en heeft een vanafprijs van 849 euro. Als we de webshop mogen geloven zal de levering ongeveer 2 tot 3 weken op zich laten wachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business