GIGABYTE AERO

GIGABYTE heeft een nieuwe generatie Aero-laptops gelanceerd, voorzien van krachtige processoren en de laatste nieuwe grafische kaarten.

Advertentie

GIGABYTE heeft zijn nieuwste generatie Aero-laptops aangekondigd. Het gaat om toestellen voorzien van een 10e generatie Intel Core H-processor en NVIDIA® GeForce® RTX 20xx SUPER™ grafische kaarten. Met de Aero-reeks richt GIGABYTE zich deze keer niet specifiek op gamers, maar eerder op creatievelingen. 

Microsoft Azure AI

De Aero-serie bestaat uit vier modellen: De 15-inch Aero 15 OLED met 4K UHD display en de 15-inch Aero 15 met FHD 144Hz, alsook de 17-inch Aero 17 HDR en de 17-inch Aero 17 met een FHD 144Hz-scherm. De laptops zijn de eerste laptops die uitgerust zijn met Microsoft Azure AI dat het gebruik van applicaties waarneemt en de configuratiedata verzamelt van de processoren, de grafische kaart en ventilatoren om vervolgens aan de hand van een database de optimale configuratie voor je laptop te bepalen. Het doel is een stabielere en comfortabele werkomgeving. 

4K HDR AMOLED: Scherp contrast en accurate kleur

De laptops van de nieuwe Aero-serie zijn de eerste laptops uitgerust met een Samsung AMOLED display. Deze display ondersteunt niet alleen 100% DCI-P3, een standaard gamma voor digitale content, maar voldoet ook aan de VESA Display HDR 400 True Black standard. Vergeleken met LCD, dat een sRGB gamma ondersteunt, kan de display van de Aero 25% meer kleur en detail tonen. Alle displays zijn Xrite™ Pantone® gecertificeerd en geijkt met professionele kleurkalibratoren. Waar de meeste producenten alleen samples testen, garandeert GIGABYTE dat elk display afzonderlijk is gekalibreerd zodat iedere Aero-laptop de meest accurate kleur toont voor de gebruiker.

Uiteraard is een laptop met deze configuratie ook ideaal om op te gamen en daarom werkt GIGABYTE samen met Microsoft. Wie een Aero-laptop aankoopt krijgt daar een gratis trial van Xbox Game Pass voor PC bij, zo heb je gratis toegang tot meer dan 100 PC-games. 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here