Superlist

Wunderlist wordt Superlist. Niet helemaal, maar eigenlijk wel als het van oprichter Christian Reber ligt.

Christian Reber is de oprichter achter de populaire To-Do-app Wunderlist. Nadat die overgenomen en stopgezet werd door Microsoft, kon Reber het niet over zijn hart krijgen om zijn kennis over to-do-tools in de kast te zetten. Daarom liet hij via Twitter weten dat hij met Superlist is begonnen: Superlistapp.com

Superlist To-Do-app

Het doel? Een nog betere app creëren dan Wunderlist al was. Vandaar misschien ook de Super in de naam en het feit dat hij er doodleuk ‘list’ achter heeft geplakt. Reber is duidelijk niet goed van de zet die Microsoft zette met zijn geliefde Wunderlist.

Momenteel is er nog niet veel zichtbaar van Superlist. Het project staat nog in zijn kinderschoenen. Er staat wel al een landingspagina live waarop je je kan inschrijven om meteen op de hoogte te zijn van een lancering of ander nieuws rond de nieuwe to-do-app.

Volgens Reber wordt Superlist meer dan een to-do-app die snel, modern zal zijn, met een enorme focus op samenwerken. Een soort ‘Slacktrelloexcelteamsfacebookwunderlist’ zeg maar. Wij zijn alvast benieuwd!

Ben je ondertussen nog op zoek naar een degelijk alternatief voor Wunderlist? Wij zochten het uit in een lijstje van 5 goede alternatieven.

Gerelateerde artikelen

5 goede to-do alternatieven voor Wunderlist

Vanaf vandaag is Wunderlist geen ding meer. We geven je 5 degelijke to-do apps die je gemis naar Wunderlist kunnen verzachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here