Facebook donkere modus

Ben jij geen fan van de lichte kleuren van Facebook? De donkere modus is nu beschikbaar in het nieuwe design.

Advertentie

Na een tijd je geleden al een donkere modus voor hun mobiele app en Messenger te hebben uitgerold, is Facebook eindelijk klaar met de ontwikkeling van de dark mode voor hun website. Gebruikers van over heel de wereld kunnen die functie met een simpele klik aanzetten. 

Hand in hand met nieuw design

Facebook maakte het nieuws vrijdag op hun blog bekend, al waren de verbeteringen voor niemand een verrassing. Facebook kondigde vorig jaar tijdens de F8 conferentie trouwens al aan dat er een hoop verbeteringen aankwamen. Naast de donkere modus belooft de The New Facebook ook sneller te zijn en makkelijker in gebruik. Zo zal het makkelijker zijn om de zaken te vinden die je nodig hebt en kan je nu je groepen nog eenvoudiger beheren. 

Facebook donkere modus aanzetten

Hoewel de nieuwe functionaliteit overal beschikbaar zou moeten zijn, lijkt dit momenteel nog niet het geval. Wanneer de uitrol echter voltooid is, zal je makkelijk de donkere modus kunnen inschakelen. Let op, je moet daarvoor wel de nieuwe layout van Facebook gaan gebruiken, al kan je even makkelijk terug wisselen naar de oude indien gewenst. Volg deze stappen:

  1. Ga naar Facebook.com
  2. Klik rechtsboven op het pijltje
  3. Klik op Wissel naar nieuwe Facebook 
  4. Klik opnieuw op de pijl en zet de donkere modus aan

Wat denk jij van het nieuwe design en de donkere modus? Laat het ons zeker weten in de comments hieronder!


Gerelateerde artikelen

Tech Tip: Hoe activeer ik de donkere modus in Facebook Messenger?

De donkere modus is eindelijk beschikbaar in Facebook Messenger. Zo zet je het aan.

2 REACTIES

  1. de black modus is top,alles veel overzichtelijker,enkel de TL berichten lopen nog door elkaar en niet recent,eens dat goed loopt schakel ik over

  2. Tja donkere modus ingeschakeld, maar wellicht zie ik iets over het hoofd hoe schakel je terug naar orginele modus voor tablet?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here