Nieuws

ASUS vernieuwt topmodellen met AMD Ryzen-4000 en Comet Lake-H-processoren

ASUS Zenbook
ASUS gaat de Zenbook 14 en Zenbook Pro Duo upgraden met een AMD Ryzen-4000 en Comet Lake-H-processoren.

ASUS heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf hun populairste modellen, de Zenbook 14 en Zenbook Pro Duo, zal gaan uitrusten met de nieuwe AMD Ryzen 4000-processor en Intel Comet Lake-H-processoren.

Zenbook Pro Duo nu ook met i9-processor

Over de Zenbook Pro Duo waren we vorig jaar al zeer enthousiast door de aanwezigheid van een tweede 4K-scherm en het lijkt dan ook niet meer dan logisch dat ASUS dit model heeft gekozen voor een upgrade. De laagst geprijsde variant wordt geleverd met een 10e generatie Intel Core i7-processor (i7-9750H) en er verschijnt ook een nog krachtiger model met een 10e generatie Intel Core i9-processor: de i9-9980HK. De geüpdatete versies van de Zenbook Pro Duo zal in de week van 13 juli op de markt komen.

Zenbook 14 twee keer zo efficient

De Zenbook 14 kreeg vorig jaar in mei al eens een upgrade. Toen werd onder andere de ScreenPad 2.0 toegevoegd aan de laptop, wat voor meer productiviteit zorgt door extra functionaliteit toe te voegen aan het touchpad. Nu krijgt het model opnieuw een update, maar dan aan de binnenkant. Een release inclusief de R5-4500U CPU van AMD staat gepland voor de week van 3 augustus en zou voor maar liefst 153 procent meer processorsnelheid moeten zorgen en twee keer zoveel energie-efficiëntie.

Prijzen voor de Benelux

De Zenbook Pro Duo zal beschikbaar zijn voor een prijs van 2.999 euro in de i7-variant met een NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6, 16GB RAM en 512GB opslag. Het i9-model zal 3.599 euro kosten en komt met 32GB RAM en 1TB aan opslag. Deze laatste zal eveneens beschikbaar zijn in Belgische lay-out. De Zenbook 14 zal 799 gaan kosten in België in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business