Oppo Find X2 Pro

OPPO en KPN gaan samenwerken op de Nederlandse markt. De OPPO Find X2 en Reno 2 worden in het aanbod opgenomen.

Smartphonemerk OPPO en telecomprovider KPN zijn een samenwerking gestart op de Nederlandse markt, dat laat het bedrijf weten via een persbericht. Twee 5G-smartphones, de OPPO Find X2 en OPPO Reno2, zullen deel gaan uitmaken van het aanbod van KPN.

OPPO sinds 2018 in Nederland

OPPO lanceerde zijn smartphones in 2018 op de Nederlandse markt. In maart werd aan de line-up van OPPO de OPPO Find X2 toegevoegd, de allereerste 5G-telefoon die op de Nederlandse markt verkrijgbaar was. Het vlaggenschip met een 120Hz scherm, 65W SuperVOOC 2.0 en een camera van 48 megapixel zal de OPPO Reno 2, die onder meer bekend staat om zijn haaienvin pop-up camera, vergezellen in het aanbod van KPN.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De OPPO Find X2 met 12 GB RAM en 256 GB ROM is per direct verkrijgbaar in combinatie met een KPN abonnement voor 34,00 euro per maand. De OPPO Reno2 met 8 GB RAM en 256GB ROM is per direct verkrijgbaar in combinatie met een KPN abonnement voor 19,00 euro per maand.

Gerelateerde artikelen

Oppo Find X2 Pro review: Superduur, maar ook supergoed

Met de Oppo Find X2 Pro maakt de eigenzinnige high-end serie van de Chinese fabrikant een rentree na twee jaar afwezigheid. Met een prijskaartje van 1199 euro zijn de verwachtingen hooggespannen. Wij vertellen je in hoeverre het toptoestel zich staande heeft weten te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here