Games Juni 2020

Ben jij nog op zoek naar de beste games die deze maand verschijnen? Wij selecteerden alvast onze favorieten!

Valorant – PC – 2 juni

Na verschillende maanden in beta te zijn geweest, zal Valorant, de eerste shooter van Riot Games, eindelijk voor iedereen beschikbaar zijn.

Pro Cycling Manager 2020 – PC/PS4/XBOX – 4 juni

Terwijl we de Tour de France dit jaar zullen moeten missen, kan je de volledige ronde nog wel digitaal rijden.

The Outer Worlds – Switch – 5 juni

TOW is de Switch adaptatie van de enorm populaire single-player sci-fi RPG van Obsidian Entertainment en Private Division. Ga net zoals SpaceX de ruimte verkennen!

Beyond Blue – PC/PS4/XBOX – 11 juni

Zegt de ruimte je niets en ontdek jij liever het blauwe hart van onze planeet? Dan is Beyond Blue iets voor jou. Als je niet van onderwater levels houdt, dan laat je deze game best links liggen.

Pokémon Sword and Shield: The Isle of Armor – Switch – 17 juni

Hoewel dit betekend dat we dit jaar waarschijnlijk geen nieuwe Pokémon game mogen verwachten, kijken we toch enorm uit naar deze uitbreiding van Sword and Shield!

The Last of Us 2 – PS4 – 19 juni

De game van de maand waar we allemaal op zitten wachten is ongetwijfeld The Last of Us: Part 2. Dit is het vervolg op de waanzinnig populaire eerste game en volgt opnieuw de avonturen van Ellie en Joel.

Burnout Paradise Remastered – Switch – 19 juni

Fan van racegames? Dan is Burnout ongetwijfeld een gekende klassieker en Paradise is nu ook beschikbaar voor Switch. Perfect voor onderweg!

Dit zijn alvast de favorieten van de redactie! Kijk jij nog uit naar een andere game? Laat het ons dan zeker hieronder weten in de comments!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here