Nieuws

Breaking: Disney+ komt op 15 september naar België

We hebber er lang op moeten wachten, maar 15 september zal Disney+ dan toch eindelijk naar ons land komen.

Laatst bijgewerkt op 23/06 09:48

Disney is het geduld van zijn Belgische fans al een tijdje op de proef aan het stellen. De lancering van de streamingdienst Disney+ was oorspronkelijk voor mei voorzien, maar werd toen nog maar eens uitgesteld. Maar het lijkt er naar dat ons geduld nu toch beloond zal worden. Disney maakte deze ochtend eindelijk een definitieve lanceringsdatum voor België bekend.

Omcirkel 15 september almaar vast in je agenda, want vanaf dan is Disney+ beschikbaar in ons land. Ook de fans in Luxemburg, Zweden,Noorwegen en Portugal kunnen vanaf dan naar hartenlust Disney-content bingwatchen. Dat is wel exact één jaar later dan de lancering in Nederland. Onze noorderburen waren het eerste land ter wereld waar Disney zijn streamingplatform uitrolde.

Voor wie nog nooit gehoord heeft van Disney+: het is Disney’s antwoord op Netflix. Je kan er al je herinneringen van je jeugd nog eens herbeleven, want je vindt er alle Disney-klassiekers op terug, van Donald Duck en The Lion King tot Frozen. Maar door de vele overnames die Disney doorheen de jaren heeft afgerond, kan je ook alle series en films van Star Wars, Marvel en alle afleveringen van The Simpsons bekijken. Net als Netflix investeert Disney ook in de productie van exclusieve content. The Mandalorian is zonder twijfel de bekendste daarvan.

Geen gratis proefperiode meer

Een abonnement op Disney+ kost je 6,99 euro per maand, en je kan ook opteren voor een jaarabonnement ter waarde van 69,99 euro. Tot voor kort kon je het platform 7 dagen gratis uitproberen alvorens je een abonnement nam. Op Gamesradar lazen we dat die proefperiode sinds kort niet meer beschikbaar is. Je moet bij het aanmaken van je abonnement ineens voor minstens één maand betalen om de dienst te mogen gebruiken. Dit nieuws werd echter nooit door Disney officieel gecommuniceerd, waardoor we ook niet weten wat hier de reden voor is. Jammer als je het ons vraagt.

Kijk jij uit naar de lancering van Disney+? Laat het weten in de reacties!

disney+instanieuwsontspanningslidertrending

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen