Klanten bij Proximus kunnen vanaf 1 juli de ‘Flex-packs’ zelf een telecompakket samenstellen dat aansluit bij hun eigen noden.

Advertentie

Het zoeken naar de juiste abonnementsformule voor jouw specifieke noden bij je telecomaanbieder kan soms een moeilijke zoektocht zijn. De ene persoon hecht waarde aan supersnel internet, de andere wil meer mobiele data, en er zijn ook nog meer dan voldoende mensen voor wie de vaste telefoonlijn een belangrijke rol speelt. Proximus gaat daar handig op inspelen en biedt vanaf 1 juli ‘Flex-packs’ aan.

Die Flex-packs lijken vooral een handige optie te zijn voor gezinnen. De speciale abonnementsformule stelt hen in staat vast internet en vaste lijn, mobiele data en het televisieaanbod volledig naar hun eigen wensen te combineren. Proximus zal tegelijkertijd met de Flex-packs zijn nieuwste app Family Life lanceren. Met die app wil Proximus het gezinsleven eenvoudiger maken.

Onbeperkt internet en gratis extra mobiele data

De Flex-packs bevatten bovendien nog heel wat interessante extraatjes. Wat betreft de vaste lijn, belooft Proximus onbeperkt bellen naar alle nummers in België (met uitzondering van de speciale nummers). Het datavolume voor het vast internet is eveneens onbeperkt (al is dat het in de praktijk nooit helemaal). Voor klanten met een fiberkabel biedt Proximus Flex Fiber en Flex Premium aan. Die laatste heeft een downloadsnelheid van 1 Gpbs.

Wat betreft de mobiele tarieven, kan je onbeperkt bellen binnen alle landen van de Europese Unie. Proximus claimt ook dat wanneer de limiet voor mobiele data bereikt is, alle extra verbruikte data niet langer wordt aangerekend. Wel zal de datasnelheid gevoelig trager liggen. Wil je dat voorkomen, zal je wel nog steeds extra databundels moeten aankopen. 500mb kost drie euro, 1 gigabyte vijf euro. Proximus heeft ook al een onbeperkt tariefplan aangekondigd voor 5G wanneer dat er ooit komt, al zijn daar nog geen prijzen voor bekend gemaakt.

Het televisieaanbod houdt in dat gezinnen met een Flex-pack via de Pickx-applicatie met 5 toestellen tegelijk televisie kunnen kijken. Elk mobiel abonnement krijgt ook 5GB extra data speciaal voor het gebruik van die app te ondersteunen. Vanaf 1 juli biedt Proximus de nieuwste Android TV Box aan. Abonnementsprijzen voor Flex-packs starten op 59,99 euro per maand.  

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here