Nieuws

Gametip: Watch Dogs 2 gratis voor PC te downloaden tijdens Ubisoft Forward

Ter ere van zijn aankondigingsevenement Forward, geeft Ubisoft de game Watch Dog 2 gratis weg terwijl het evenement bezig is.

Deze zondag organiseert Ubisoft het digitale evenement Forward, waarop het enkele nieuwe games zal voorstellen. Het evenement is live te volgen via YouTube. Het startuur voor de aankondigingen is om 21u, al begint de preshow al anderhalf uur daarvoor (al weten we niet wat daar te zien zal zijn). De games die in de spotlights zullen staan Assassin’s Creed: Valhalla en Hyper Scape.

Om Forward nog wat feestelijker te maken, biedt Ubisoft een extraatje aan PC-gamers. Tijdens het volledige evenement zal je in staat kunnen zijn om de game Watch Dogs 2 gratis voor je pc de downloaden. Al wat je daarvoor moet doen is inloggen op je Uplay-account. Watch Dogs 2 kwam in 2016 uit. In de game kan je ervaren hoe het voelt om een criminele hacker te zijn. Buiten Watch Dogs 2 zal Ubisoft nog goodies weggeven voor andere games als je triviavragen beantwoordt op de website.

Watch Dogs: Legion

De keuze om Watch Dogs 2 weg te geven, is ook niet helemaal willekeurig. Ubisoft heeft namelijk dat tijdens Forward nieuwe informatie naar buiten zal komen over het vervolg Watch Dogs: Legion. De game zit al lang in de pijplijn en werd vorig jaar tijdens E3 al een eerste keer aangekondigd. Ubisoft trok onverwachts de stekker uit de game eind vorig jaar, om daarna van koers te wijzigen en de release gewoon uit te stellen. Mogelijk krijgen we tijdens Forward eindelijk een lanceringsdatum voor Watch Dogs: Legion te horen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business