Google

Google heeft officieel aangekondigd dat het de verwachte Pixel 4A op 3 augustus zal lanceren. Eindelijk duidelijkheid rond de langverwachte budget smartphone.

Google zal zijn nieuwe midrange smartphone op 3 augustus voorstellen. Het bedrijf lanceerde deze week een teaser waarin de Pixel 4A volledig onzichtbaar is gemaakt. De rest van de boodschap moet je zelf achterhalen. In de teaser spreekt Google zelf van de “smartphone waarop je al heel lang aan het wachten bent ”. Het bedrijf beseft maar al te goed dat er al heel erg lang geruchten rond gaan. Daarom neemt het nu dus het heft in eigen handen.

Google Pixel 4A

De teaser is een leuke deze keer. Google daagt je uit. Om de volledige boodschap van de teaser te kunnen bekijken moet je op de zwarte vakjes klikken tot je de juiste combinatie hebt. Het gaat om: blauw, rood, geel, blauw, groen en rood. Veel plezier!

Maar die lijn trekt Google ook door. Bijvoorbeeld op Twitter werd de bannerfoto aangepast met de dezelfde stijl van blokjes zoals in de teaser. Het bedrijf doet dat vermoedelijk om duidelijk te maken dat het alle geruchten uit de weg wil gaan en zelf met de lancering wil gaan verrassen.

Verwachte specs

Zoals verwacht zal de Google Pixel 4A goedkoper zijn dan de iPhone SE en krijg het toestel Qualcomm’s 73°chipset met een 5.8 OLED display, 6GB RAM en 64GB opslag. Qua camera’s krijg je een 12-megapixel camerasensor die volgens de geruchten dezelfde kwaliteit moet leveren als de Pixel 4 die vorig jaar gelanceerd werd.

Google
Afbeelding: Google

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here