Google Pixel 4a lek

Dit is de Google Pixel 4a. De renders verschenen al dan niet per ongeluk in de Google Store. Het nieuwe budgettoestel zal rond de 400 euro gaan kosten.

Als iemand er niet in slaagt om geheimen te bewaren, dan is het Google wel. In het verleden lekte er al meermaals een Pixel-telefoon uit lang voor de effectieve verschijningsdatum. Dat is nu opnieuw het geval voor de Pixel 4a, waarvan gisteren plots een render in de Google Store verscheen.

In de render zien we een punch-hole camera aan de voorkant en één enkele camera en flash aan de achterkant. Het design lijkt zo enorm op dat van de Pixel 4. Het rondje dat we achteraan zien, is de vingerafdrukscanner. De aan/uit-knop lijkt het zwarte design te doorbreken met een flauw groene tint. 

Ook specificaties al gelekt

De specificaties van de budgettelefoon zijn ook al geen geheim meer en volgens de laatste geruchten, werd er gekozen voor een 5,81-inch OLED-scherm. Binnenin vinden we een Snapdragon 730, 6GB RAM, een batterij van 3.080mAh, 128GB opslag, een 12,2 MP-hoofdcamera, en een 8MP-frontcamera. 18W fast charging zou ook aanwezig zijn.

Prijs en release Pixel 4a

Enkel de prijs blijft nog geheim, en die zal waarschijnlijk rond de 400 euro komen te liggen in Europese landen waar de telefoon beschikbaar komt. In dollar verwachten we een prijs tussen de 349 en 399 dollar. Geruchten doen ook nog steeds de ronde dat er een instapmodel van 64GB zou gaan verschijnen, dus de prijs zou nog lager kunnen komen te liggen. Het toestel verschijnt later dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Officieel: OnePlus Nord is de budgetsmartphone van OnePlus

De nieuwe budgetsmartphone van OnePlus krijgt de naam Nord mee. Een prijs, specificaties of release date zijn nog niet gekend.

OnePlus Nord voor het eerst te zien in promovideo (UPDATE)

We hebben in een promotievideo van OnePlus een eerste korte glimp kunnen opvangen van de nieuwe budgetsmartphone OnePlus Nord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here