Nieuws

Gelekt: Google Pixel 5 renders verschijnen online

De Google Pixel 5 is minstens 9 maanden voor de release al uitgelekt. De beelden tonen een wel heel vreemde camera-module.

In een YouTube-video van Front Page Tech zijn de eerste beelden van de Google Pixel 5 getoond. Het gaat om een eerste kijk naar een prototype van de smartphone, die pas in oktober of november verwacht wordt. Het nieuws komt er nadat de Pixel 4 vorig jaar een van de meest gelekte smartphones ooit was. Google zet die trend dus voort.

Wide-angle lens op Google Pixel 5

Het was Jon Prosser van Front Page Tech die de render van de Google Pixel 5 met de wereld deelde. Het beeld komt volgens Prosser van een zeer betrouwbare bron binnen Google. De Pixel 5 zou een zeer vergelijkbare textuur in mat glas hebben als de vorige Pixel-modellen en is voorzien van een glossy camera-module. Er is ook eindelijk een wide-angle lens aanwezig.

1 van 3 prototypes

Het zou gaan om beelden van 1 van 3 prototypes voor de Pixel 5. Volgens Prosser zal er pas binnen enkele maanden beslist worden welke van deze prototypes het uiteindelijke design zal worden. Het is dus heel goed mogelijk dat de camera-module van de volgende Pixel eruit gaat zien als een emoji van een verbaasd gezicht ?. De volledige video kan je hieronder bekijken. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business