JBL Flip 5 Eco

De nieuwe JBL Flip 5 Eco is uniek in zijn soort. Gemaakt van gerecycleerd materiaal. Verklein je eco-voetafdruk met deze nieuwe bluetooth speaker.

JBL Heeft vandaag een nieuwe bluetooth-speaker gelanceerd. De JBL Flip 5 Eco heeft het allemaal volgens de audiogigant. Opvallend aan deze speaker is het feit dat hij een milieuvriendelijke uitstraling heeft. En daarmee is de cirkel rond. Degelijke audiokwaliteit, een compact design én dat allemaal in een milieuvriendelijk jasje.

JBL Flip 5 Eco

De nieuwe Flip 5 Eco is voor 90 procent gemaakt van gerecycleerd plastic. De audiogigant heeft ook aan de verpakking gedacht, want die is nu gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. De nieuwe speaker is beschikbaar in twee limited-edition kleuren: forest green & ocean blue.

Dankzij zijn handig formaat neem je hem zo mee op al je avonturen. Stop de lichte speaker in je rugzak op wandeling, zet hem aan de kant van het zwembad of neem hem mee naar een gezellige picknick. Je hoeft je geen zorgen te maken over waterschade of een te korte batterijduur, want de Flip 5 Eco heeft al je favoriete functies die je gewend bent van de originele Flip 5. Hij is waterproof, heeft een batterijduur van 12 uur, en heeft de optie om te connecteren met andere speakers via JBL PartyBoost.

De nieuwe JBL Flip 5 Eco is nu beschikbaar vanaf 109,00 euro bij Coolblue.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here