Google Pixel 4a

De nieuwe Google Pixel 4a is gearriveerd voor 340 euro in Duitsland. Inclusief sneak peek naar de Pixel 4a (5G) en Pixel 5.

Zoals eerder vorige week aangekondigd heeft Google gisteren zijn budget Pixel 4a-smartphone aan de wereld getoond. Het gaat om een meer betaalbaar toestel dat ongeveer de specificaties van de Google Pixel 4 aan boord heeft. En daarmee heeft de Pixel 3a eindelijk officieel een opvolger.

Google Pixel 4a

Google Pixel 4a heeft een Qualcomm Snapdragon 730G-soc aan boord, een 5.81 inch oleddisplay, een accu van 3140 mAh en 6GB RAM in combinatie met 128GB opslag. Qua camera’s heeft de Pixel 4a dezelfde opzet als de Pixel 4 maar betaal je gewoon minder.

Helaas brengt de zoekmachinegigant zijn smartphones niet uit in België en Nederland. Maar het toestel is wel verkrijgbaar in Duitsland voor 340,20 euro. Wie wil kan zichzelf nu al op de wachtlijst zetten in Duitsland. Het is niet duidelijk wanneer het toestel beschikbaar is, maar voor de V.S. sprak het bedrijf over 20 augustus.

Google Pixel 4a (5G) 5 (5G)

Pixel 5

Meteen bij diezelfde aankondiging presenteerde Google ook de Pixel 5. De opvolger van de huidige 4. Maar dat is niet alles, er is ook nog een Google Pixel 4a (5G), die dus 5G-ondersteuning beidt. Het bedrijf zet daarmee dus officieel de stap naar 5G met twee splinternieuwe toestellen. Er zijn geen specificaties van de Pixel 5 (5G) en de Pixel 4a met 5G zou in de V.S. zo’n 499 dollar kosten. Of de twee ook uiteindelijk in Duitsland beschikbaar zullen zijn is nog onduidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here