Nieuws

Proximus mag Disney+ exclusief aanbieden

Wie een All Stars-pakket aankoopt bij Proximus, zal één jaar lang zonder bijkomende kosten naar het streamingplatform Disney+ kunnen kijken.

Goed nieuws voor Proximus-klanten: het telecombedrijf heeft vandaag aangekondigd dat het een deal heeft weten sluiten met Disney. Die deal houdt in dat Proximus het streamingplatform Disney+ vanaf 15 september zal mogen toevoegen aan haar televisieaanbod. En dat zonder enige bijkomende kosten voor de klanten!

Aan zo’n mooie deal zijn natuurlijk wel enkele voorwaarden verbonden. Ten eerste moet je in bezit zijn van een All Stars– of All Stars & Sports-abonnement. Dat zijn packs die je bovenop je standaard televisieabonnement moet aankopen. De All Stars-formule kost je 29,99 euro per maand. Daarvoor krijg je toegang tot de film- en seriecatalogus van Proximus, en ook Netflix zit er bij inbegrepen. Een All Stars & Sports-abonnement voegt daar voor 39,99 euro per maand nog enkele sportkanalen aan toe. Ook moet je de nieuwste Android-decoder al in huis hebben, maar die kan je wel gratis laten installeren met het juiste abonnement.

De gratis toegang is voorlopig wel maar beperkt tot één jaar. Maar ook dat is zeker mooi meegenomen. Of Proximus-klanten na het verstrijken van deze gratis periode een deal krijgen op de abonnementen, daar is nog geen informatie over bekend.

Exclusiviteit

Wel wist Proximus een exclusiviteitscontract af te dwingen bij Disney. Dat betekent dat geen enkele concurrent Disney+ op één of andere manier mag gebruiken om een abonnementsformule te verkopen. Daarmee heeft Proximus haar concurrentie Telenet en Orange alvast de loef kunnen afsteken.

Op 15 september zal Disney+ eindelijk haar intrede maken in België, bijna één jaar nadat de dienst bij onze noorderburen werd geïntroduceerd. Disney+ biedt een ruim aanbod dankzij alle productiestudio’s die het bedrijf in handen heeft. Dat zijn niet enkel de Walt Disney Studio, maar ook Pixar, 20th Century Fox, Lucasarts en Marvel.

Bestel Disney+ nu!

Ook als je geen klant bent bij Proximus, kan je vanaf vandaag Disney+ vooruitbestellen. Voor wie dat doet voor 14 september geeft Disney één euro per maand korting. Dan kost je abonnement 4,99 euro per maand in plaats van 6,99 euro. Daarmee is Disney+ goedkoper dan Netflix.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business