Nieuws

Disney+ is nu vooruit te bestellen, zo werkt het

Disney+ in België abonnement
De lancering van Disney+ op 15 september in België is niet ver meer. Wie niet kan wachten kan zijn abonnement nu al aanschaffen aan een voordelige prijs.

Begin deze zomer werden heel wat Disneyfans uit hun lijden verlost. Disney+ kwam officieel met het nieuws dat de videostreamingdienst vanaf 15 september beschikbaar zal zijn in België. Nadat ons eerder dit jaar al beloofd werd dat de dienst voor de zomer beschikbaar zal zijn, heeft Disney de deadline niet gehaald. Met nog een dikke maand op de teller is het wel al mogelijk om je lidmaatschap vooruit te bestellen.

Disney+ pre-order in België

“Het moment waarop we allemaal hebben gewacht”, kopt Disney in zijn mail. Als je vandaag al vooruitbestelt voor 59,99 (of 4,99 euro per maand) euro ben je zoet voor de komende 12 maanden.

Nadat je je abonnement voor Disney+ hebt aangekocht krijg je op 15 september meteen toegang tot 1000 verschillende films, series en natuurlijk ook de eigen Originals met het beste van 5 werelden. Want in het abonnement zit ook content van Pixar, National Geographic, Star Wars & Marvel.

Hoe sluit ik een Disney+ abonnement af?

Surf naar de pre-order pagina van de videostreamingdienst en klik op pre-order nu. Vul je e-mailadres in en volg de stapjes.

Twijfel je nog? De aanbieding loopt tot en met 14 september 2020. Wil je daarna een abonnement? Dat kan natuurlijk ook, je betaalt dan 69,99 euro per jaar of 6,99 euro per maand.

Disney+ in België

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business