Nieuws

OnePlus 8 Pro beste smartphone van ’20-’21 volgens EISA

OnePlus EISA Award
Dat de OnePlus 8 Pro een vlaggenschip is wisten we al. De EISA award voor 'beste smartphone' versterkt dat en is een mooi compliment voor OnePlus.

OnePlus, het wereldwijde technologiemerk, heeft voor zijn flagshiptoestel de OnePlus 8 Pro een award gekregen van de Expert Imaging and Sound Association (EISA). Een groep van 61 van ’s werelds meest gerespecteerde magazines voor consumentenelektronica. De 8 Pro wint dit jaar de award voor de beste smartphone.

Lees hier onze OnePlus 8 Pro review.

OnePlus 8 Pro

EISA beschreef de 8 Pro als een toestel dat “de lat hoog legt voor high-end smartphones. De 8 Pro toont hoe geavanceerde hardware-technologie perfect kan samengaan met prachtig productdesign. Aan de buitenkant heeft het toestel een 120 Hz, 6,78 inch display, met heldere QHD+-resolutie én een IP68-geclassificeerd chassis met soft-touch-afwerking. Aan de binnenkant zit de nieuwste Snapdragon 865-chipset van Qualcomm. Wie wordt ondersteund door 8 GB of 12 GB geheugen – voor snelheid, stabiliteit en 5G-connectiviteit met de OxygenOS-software van de 8 Pro. Voor het opladen van de 4.510 mAh-batterij maakt OnePlus voor het eerst gebruik van zijn Warp Charge 30 wireless-technologie, waarmee het toestel binnen een halfuur oplaadt tot 50 procent. De quad-camera aan de achterkant voorziet foto’s van flexibiliteit en precisie. Dit toestel is de belichaming van het ‘smart’ uit smartphone!”

Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “We zijn trots op de EISA Award voor beste smartphone van het jaar voor de OnePlus 8 Pro, ons meest technologisch geavanceerde en mooiste flagshiptoestel tot nu toe. Bij OnePlus zetten we ons continu in om onze gebruikers te voorzien van de beste ervaring. De OnePlus 8 Pro is het bewijs dat we de beste technologie met de wereld delen.”

Foto’s op maat met Sony

De 8 Pro is het nieuwste ultra-premium flagshiptoestel van OnePlus, met een toonaangevend 120 Hz display en Qualcomm Snapdragon 865-chipset. De 5G-ready 8 Pro is uitgerust met maximaal 12 GB aan geavanceerd LPDDR5-geheugen. De 8 Pro beschikt over een camerasysteem dat voldoet aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende foto- en videografen. Met een 48-megapixel-hoofdcamera met een op maat gemaakte Sony-sensor, ultrabrede lens van 48 megapixel en een telefotolens met 3x hybride en 30x digitale zoom.

EISA is ’s werelds grootste onafhankelijke samenwerking tussen experts in multimediatechnologieën. De organisatie biedt een uniek, wereldwijd perspectief op de consumentenelektronicamarkt. Al bijna veertig jaar kan de consument dankzij de EISA Awards vertrouwen op de ultieme onafhankelijke aanbevelingen op het gebied van technologie.

De EISA Awards worden elk jaar gekozen door een groep experts die 61 toonaangevende fotografie-, homecinema-video en -audio-, hifi-, in-car- en mobiele elektronicamagazines. De groepen experts zijn onafhankelijk maar werken samen onder de paraplu van EISA. Per land mag slechts één magazine uit elke expertgroep meebeslissen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business