Nieuws

Betaalprovider Viva Wallet lanceert Apple Pay voor zijn klanten

Viva Wallet
Fintech-disruptor Viva Wallet is weer een stukje beter geworden. De betaalprovider biedt nu ook de mogelijkheid om te betalen via Apple Pay.

Viva Wallet, een wereldwijde volledig cloudgebaseerde provider voor digitale betalingen, biedt nu ook Apple Pay aan. Dankzij Apple Pay kunnen klanten op een veilige en persoonlijke manier betalen. En dat zonder dat ze hun betaalkaart aan iemand anders moeten geven, toetsen fysiek moeten aanraken of contant geld moeten uitwisselen.

Het is erg simpel. Klanten moeten hun iPhone of Apple Watch tegen een betaalterminal houden en kunnen zo eenvoudig contactloos betalen. Iedere Apple Pay-aankoop is veilig en wordt geverifieerd met een eenmalige unieke dynamische beveiligingscode. Vervolgens gebruikt iOS Face-ID, Touch-ID of de persoonlijke toegangscode.

Apple Pay via Viva Wallet

Klanten kunnen Apple Pay gebruiken via hun Apple Watch, iPhone, iPad of Mac om zo sneller en eenvoudiger aankopen te doen via apps of Safari. Een account is niet nodig en het herhaaldelijk invoeren van verzend- en facturatiegegevens is ook niet meer nodig. Apple Pay wordt inmiddels al geaccepteerd in supermarkten, apotheken, taxi’s en nog veel meer publieke plaatsen. Kortom, zowel fysieke betalingen als online betalingen zijn mogelijk via Apple Pay.  

Beveiliging en privacy staan centraal bij Apple Pay. Als klanten een Viva Wallet creditcard of debitcard gebruiken via Apple Pay, worden de werkelijke kaartnummers niet opgeslagen op het apparaat en ook niet op Apple-servers. In plaats daarvan wordt een uniek apparaataccountnummer toegewezen. Dat nummer wordt versleuteld en veilig opgeslagen in het Secure Element. Een industriestandaard gecertificeerde chip die ontworpen is om de betalingsinformatie veilig op te slaan.

Apple Pay is gemakkelijk in te stellen via de Wallet applicatie op je iPhone. Open de applicatie en volg vervolgens de stappen om je Viva Wallet Mastercard toe te voegen. Zodra een klant een kaart aan de iPhone, Apple Watch, iPad of Mac heeft toegevoegd, kan hij Apple Pay meteen via dat apparaat gaan gebruiken. Klanten van Viva Wallet blijven uiteraard alle beloningen en voordelen ontvangen die worden aangeboden door Viva Wallet Mastercard debitcards.

Viva Wallet

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business