Nieuws

Razer kondigt nieuwe muis en toetsenbord voor zakelijk gebruik aan

Razer
Razer heeft er een nieuw gamma bij. De Pro Type, Pro Click en Pro Glide moeten je thuisbureau moderniseren en ergnomischer maken.

Om de opkomende concurrentie van Logitech tegen te gaan heeft Razer drie nieuwe producten in zijn Productivity Suite aangekondigd. Het gaat om de Pro Click muis, Pro Type toetsenbord en de Pro Glide muismat.

Razer voor zakelijk gebruik

We kennen Razer voornamelijk als de hardwaregigant die zich op de gaming-sector focust. Toch biedt het bedrijf tegenwoordig ook heel wat tools aan voor zakelijke gebruikers. En dat met behoud van de typische looks van Razer.

De nieuwe muis – Pro Click – werd ontwikkeld in samenwerking met Humanscale. Dat bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ergonomische producten. De Pro Click is zo gemaakt dat hij in een hoek van 30 graden in je handpalm ligt, dat zou de beste hoek zijn volgens Humanscale.

Verder heeft de Pro Click 8 programmeerbare knoppen, een accu die tot 400 uur meegaat en een bluetooth-functie waarmee je 4 apparaten tegelijk kan koppelen. Kostprijs? 110 euro.

Pro Type & Glide

Verder in het assortiment vinden we een splinternieuw ergnomisch toetsenbord voor Windows. Het toetsenbord heeft dezelfde look en feel als de Pro Click. Namelijk helemaal in het lichtgrijs met witte tinten.

Het gaat om een mechanisch toetsenbord waarbij de toetsen zelf niet veel geluid maken. Ook hier krijg je achtergrondverlichting en de mogelijkheid om met 4 apparaten tegelijk te verbinden. De Pro Type kost zo’n 150 euro.

Zowel de muis als het toetsenbord kan je combineren met de nieuwe Pro Glide muismat. Dezelfde lichtgrijze en witte kleuren, mooi afgewerkt. Alles past bij elkaar, perfect voor je nieuwe thuiswerkbureau.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business