Nieuws

Elektrische Lucid SUV in het wild gespot

Lucid SUV
Afbeelding: Hawk, via Lucid Forum

Deze week heeft een spotter in Californië de Lucid Air en elektrische Lucid SUV in het wild gezien. Het lijkt erop dat Lucid Motors een video aan het maken was voor de komende lancering van de Air op 10 september. De ‘snelst ladende EV’ wordt dan officieel aangekondigd, mogelijk krijgen we ook iets van de Lucid SUV te zien?

Afbeelding: Hawk via Lucid Forum

Lucid SUV

De hype rond Lucid Motors is de laatste jaren enorm gegroeid. Wat begon als een tekening en concept op papier is nu uitgegroeid tot een automerk met heel veel fans. Dat komt vooral ook door de laatste EPA-tests die aantoonden dat de Lucid Air meer dan 800 kilometer range kan halen.

Na de Air zou Lucid Motors al een elektrische SUV hebben klaarstaan. Op basis van de foto’s lijkt het om een groot model te gaan dat qua design heel wat wegheeft van de SUV’s die we vandaag op de weg zien. Uiteraard zonder dat futuristisch Lucid-kantje natuurlijk.

10 september

Zoals vermeld zal de Lucid Air vanaf 10 september kunnen besteld worden. In de tussentijd zijn er blijkbaar verschillende fans die op jacht gaan naar auto’s ‘in het wild’. Zo vond een fan die online de naam “Hawk” draagt een plek in Californië waar het automerk aan video’s werkte. De man nam foto’s en postte ze integraal op het forum van Lucid Motors zelf.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business