Nieuws

Volkswagen ID.4 in productie voor officiële lancering

Volkswagen ID.4
In een recente blogpost pakt Volkswagen uit met de start van de productie van de elektrische ID.4 in het Duitse Zwicknau.

Na de ID.3 komt de ID.4. Die laatste wordt eind september officieel voorgesteld. Toch blijkt het meest recente elektrische model van de Duitse autobouwer al in productie te zijn gegaan. In het Duitse Zwickenau is Volkswagen al volop gestart met de bouw van de elektrische ID.4.

Volkswagen ID.4

Volkswagen ID.4

Het bedrijf wil de Europese klanten niet te lang laten wachten op bestellingen. Dat blijkt de grootste reden te zijn waardoor de productie al gestart is. Op die manier kan de autobouwer bij de eerste bestellingen al vrij snel gaan leveren. Vooruitbestellingen zijn nog niet van start gegaan, maar vermoedelijk beginnen ook die eind september als de nieuwe EV officieel voorgesteld wordt zonder camouflage.

De ID-reeks zijn belangrijke stappen voor Volkswagen. Niet alleen voor de eigen verkoop, maar ook voor het elektrische platform waarop de ID-reeks gebouwd is. Amerikaanse autobouwer Ford heeft die ook in gebruik genomen. Natuurlijk beslissen ook zij op basis van de kwaliteit en duurzaamheid van de VW-modellen zelf. Een succesvolle ID.4 is dus ook goed nieuws voor Ford.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business