Nieuws

Jeep e-bike leveringen starten in september

Jeep e-Bike QuietKat
Na zijn onverwachte verschijning op de SuperBowl begin dit jaar zullen de eerste Jeep e-Bikes begin september geleverd worden.

Begin dit jaar kwam Jeep onverwacht op de proppen met een korte teaser waarin we een off-road e-bike zagen. Het bedrijf bracht de elektrische fiets aan bod in zijn Super Bowl-clip. Zo kwamen we te weten dat de autobouwer werkte aan een e-mountainbike die de meest premium onderdelen aan boord heeft.

Jeep e-Bike QuietKat

Jeep e-Bike

De elektrische mountainbike van Jeep wordt geproduceerd door QuietKat. Zij gebruiken het Jeep-label om de premium e-bike te gaan ontwikkelen. Deze week heeft QuietKat zelf laten weten dat de eerste leveringen in september van dit jaar zullen plaatsvinden.

Daarbij publiceerde het ook een samenvattende video waarin de prestaties van Jeep’s e-Bike aan bod komen. De fiets is voorzien van een 750 watt elektromotor van Bafang Ultra waarmee je (in bepaalde omstandigheden) bijna 100 kilometer ver kan geraken.

September

Verder zien we een RockHox Monarch RL schokdemper, 4.8 inch banden met een geheel gewicht van ongeveer 35 kilogram. Dat is bijna het dubbele van wat een gewone mountainbike weegt, maar goed.

Wie interesse heeft in de nieuwe Jeep e-Bike zal betalen voor de premium onderdelen en het merk. De fiets begint bij 5.899 dollar, wat uiteraard exceptioneel veel is voor een elektrische mountainbike. Zoals vermeld zal producent QuietKat vanaf begin september starten met de leveringen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business