Samsung The Sero

Ken jij The Sero al? De kantelbare televisie van Samsung is nu te koop in Nederland voor een mooi prijsje. Iets voor jou?

Update: The Sero is in België beschikbaar vanaf september voor de adviesprijs van € 1.699,- nu al te bestellen via pre-order.

Samsung presenteerde dit jaar op CES een nieuwe vorm van tv-kijken. The Sero is een 43 inch LCD-tv die je horizontaal en verticaal kan kantelen. Sinds deze week kunnen klanten The Sero aanschaffen. Het toestel kost 1699 euro en de wielen zijn tot en met eind september gratis. Nadien betaal je 99 euro extra voor het stel wielen. Maar waarom wielen? Zodat je je tv kan verplaatsen in de woonkamer natuurlijk, wie doet dat nu niet.

Samsung The Sero

Samsung The Sero

Het doel van het draaisysteem heeft te maken met de opkomst van verticale video’s. Daardoor kan je die met The Sero veel gemakkelijker bekijken. De Galaxy-smartphones van de Koreaanse techgigant kan je eenvoudigweg koppelen door te tikken en andere Androidtoestellen kunnen dat via de SmartThings-applicatie van het bedrijf.

Verder beschikt het toestel over hdr 10+ en hlg, de resolutie van het display is 3840 x 2160, je krijgt drie HDMI-poorten, 2 USB-poorten en verbinden via internet kan met WiFi. Samsung heeft geen Ethernetpoort voorzien. Bovendien is The Sero voorzien van een leuk stel 4.1 speakers van 60 watt en krijg je meteen Bixby aan boord.

Wie geen zin heeft om tv te kijken kan het toestel gebruiken als wall art of muziekspeler. Zoals vermeld is de tv beschikbaar voor 1699 euro bij onze noorderburen. Wanneer hij ook te koop zal zijn in België is momenteel nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here