Veel is er nog niet geweten over de nieuwe GoPro HERO 9, maar de action cam zou eindelijk een kleurencamera vooraan krijgen.

Veel details over de GoPro HERO 9 zijn er nog niet, maar de opvolger van de HERO 8 zou volgens gelekte beelden een volwaardig kleurenscherm krijgen aan de voorkant. Wie dus een vlog wil opnemen met zijn GoPro, kan dat binnenkort doen terwijl hij zichzelf in de gaten houdt.

Beeld via WinFuture

Vorig jaar in oktober verscheen al de eerste GoPro met een kleurenscherm vooraan: de GoPro Max. Dit was de premium variant van de line-up en het is dan ook enigszins logisch dat we de technologie nu ook naar de standaard GoPro zien komen. Deze hebben momenteel ook al een schermpje vooraan, maar dat is wit-zwart en toont niet veel meer dan informatie over de instellingen van je action cam. 

5K video opnemen met GoPro HERO 9

De lek komt er via het Duitse WinFuture. Uit het artikel blijkt ook dat de GoPro HERO 9 hetzelfde formaat zal hebben als zijn voorganger. Ook 5K-opnamen zouden dit jaar mogelijk zijn, maar meer informatie is er niet bekend. Zo zijn we bijvoorbeeld benieuwd naar de impact van deze toevoegingen op de batterij. 

Prijs en verschijningsdatum

We verwachten eind september een aankondiging van GoPro rond de HERO 9, tenminste als de corona pandemie geen roet in het eten heeft gegooid. De action cam zal vermoedelijk in oktober ergens verschijnen. De HERO 8 koste 429,99 euro bij de lancering en dankzij het nieuwe kleurenscherm zou daar wel eens wat bij kunnen komen.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here