Philips

TP Vision lanceert voor Philips Sound een reeks met krachtige ANC earbuds en een hoofdtelefoon. Toestellen vanaf deze herfst beschikbaar.

Philips Sound introduceert een nieuwe 2020-koptelefoonreeks, bestaande uit twee premium True Wireless in-ear oordopjes en een over-ear koptelefoon. Beide met Active Noise Cancellation . Degelijke geluidskwaliteit, bijna geluidsdichte ANC en hoogwaardige passieve isolatie zijn de belangrijkste pijlers voor de nieuwste driedelige ANC-collectie van Philips Sound. De T8505 en T5505 zijn beschikbaar in oktober. De H9505 volgt in november.

Philips T8505 & T5505 TWS ANC earbuds

De nieuwe T8505 zijn de best presterende, draadloze oordopjes uit het Philips Sound-assortiment, deels dankzij de grote en goed afgestemde 13 mm neodymium-drivers. Daarnaast biedt Philips Sound’s nieuwe T5505 een unieke mix van eersteklas geluidskwaliteit en comfort voor een prijs passend bij het middensegment. Dit model heeft 8 mm neodynium-drivers. In combinatie met Philips’ geavanceerde ANC-technologie met Background Awareness-functie leveren beide headphones uitstekende passieve geluidsisolatie.

Philips Sound hecht grote waarde aan een comfortabele fit. De T8505 en T5505 combineren een ronde behuizing met schuine ovale akoestische buizen. Tevens hebben gebruikers de keuze uit verwisselbare oordopjes in drie verschillende maten.

Philips

Door middel van de nieuwste draadloze Bluetooth 5.0-technologie, met Google Fast Pair, kunnen Android-apparaten gemakkelijk automatisch worden gevonden en gekoppeld. De modellen zijn ook prettig te bedienen dankzij handige touch-bediening om nummers af te spelen, over te slaan en te pauzeren. Als alternatief biedt een Push-to-Talk-functie handsfree spraakondersteuning via Google Assistant of Siri.

De lange batterijduur van de T8505 garandeert een speeltijd tot 6 uur (5 uur speeltijd met ANC continu aan). Met de oplaadcase komt daar 18 uur bij.  De T5505 kan tot 5 uur worden afgespeeld (4,5 uur speeltijd met ANC continu aan). Met oploaadcase is dat 15 uur. Snel opladen is ook mogelijk via een USB-C-oplaadkabel. Na 15 minuten heb je een uur luistertijd.

Een dubbele microfoonoplossing in beide toestellen zorgt ervoor dat het ontvangen en voeren van gesprekken altijd kraakhelder klinkt. Daarnaast detecteert de IR-functie wanneer de oordopjes op hun plaats zitten. De T8805 en T5505 met IPX4-classificatie zijn spatwaterdicht, wat de modellen tevens ideaal maken voor outdoor-activiteiten.

De Philips T8505 (€199,99) en T5505 (149,99) TWS ANC oordopjes in de kleur zwart zijn vanaf oktober beschikbaar.

Philips H9505 ANC hoofdtelefoon

De nieuwe H9505 over-ear koptelefoon van Philips Sound heeft een lichtgewicht en opvouwbaar design. De soepele verstelbare hoofdband en grote zachte oorschelpkussens zorgen voor optimaal comfort tijdens lange luistersessies. Tevens biedt de H9505 een eersteklas Active Noise Cancellation-functie, resulterend in ongekende geluidsprestaties.

Grote hoogwaardige 40 mm neodymium akoestische drivers bieden een uitstekend gedetailleerd en breedband geluid wanneer draadloos verboden. Daarnaast hebben gebruikers de mogelijkheid te kiezen voor high-res audio (HRA geaccrediteerd 24bit/96kHz) via de meegeleverde line-in audiokabel.

De H9505 koptelefoon is voorzien van het geavanceerde Philips ANC-systeem met bijpassende oorkussens en driverbehuizingen voor optimale passieve geluidsisolatie. Net als de T8505 en T5505 is het model voorzien van innovatieve features zoals Bluetooth 5.0-technologie. In combinatie met Google Fast Pair, handige touch-bediening en Push-to-Talk functie voor Google Assistant of Siri.

De koptelefoon biedt een lange batterijduur met 20 uur afspeeltijd, of ANC nu aan of uit staat. Snelladen via de meegeleverde USB-C kabel is ook mogelijk met een oplaadtijd van 15 minuten voor een extra uur gebruik.

De Philips H9505 over-ear headphones in de kleur zwart zijn vanaf november verkrijgbaar voor €249,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here