Nieuws

Philips voegt nieuwe lightstrip toe aan Hue-gamma

De nieuwe lightstrip synchroniseer je via de HDMI Sync Box met je film of videogame en projecteert meerdere kleuren tegelijkertijd op je muur.

Eén van de nieuwe producten die producent Signify vandaag aankondigde is de Philips Hue Play Gradient Lightstrip. De strip plaats je achteraan je televisie en maakt je kijkervaring meeslepender dan ooit. Dit doet het door de verschillende LED’s in de strip afzonderlijk van kleur en sterkte te laten veranderen. Meerdere lichtkleuren komen zo samen om een uniek effect achter je televisie te creëren. De kleuren vloeien soepel in elkaar over en worden op je muur geprojecteerd in een hoek van 45 graden.

De slimme verlichtingsstrip kan ook gesynchroniseerd worden met films en videogames om een surroundverlichtingseffect te bekomen. De Hue Play lightstrip reageert onmiddellijk op de actie op je beeldscherm. Hiervoor zijn de Philips Hue Play HDMI Sync Box en de Hue Bridge vereist. Deze moet je afzonderlijk erbij kopen voor respectievelijk €250 en €60.

Entertainment

Met de lancering van de nieuwe Philips Hue Gradient Lightstrip wil Philips zich verder focussen op verlichting voor entertainment. Dat deed het bedrijf vorig jaar door de Philips Hue Play HDMI Sync Box te lanceren.

De strip komt in drie verschillende maten, startend bij een lengte geschikt voor 55 inch televisies en lopend tot een maximum van 85 inch. Voor de kleinste versie zal je zo’n 180 euro moeten neerleggen terwijl de grootste versie oploopt tot 230 euro. Vanaf 6 oktober is de lightstrip beschikbaar op philips-hue.com.

Andere producten

Signify, producent van de Philips Hue-producten, kondigde naast de lightstrip nog andere producten aan. Zo is er een nieuwe versie van de Philips Hue Iris tafellamp die nu beschikbaar is in de kleuren koper, rosé, zilver en goud. De Philips Hue Filament collectie wordt uitgebreid met twee grotere versies van de lampen: de Large Globe en de Large Edison. Ook de hanglamp Ensis krijgt, naast wit, een uitvoering in het zwart.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business