Ikea Symfonisk

Je kan je Ikea Symfonisk speakers binnenkort een frisser kleurtje geven. De nieuwe fronts zijn al beschikbaar in Nederland en kosten 8 of 10 euro.

Advertentie

In het voorjaar van 2019 bracht Ikea in samenwerking met Sonos twee multiroom speakers op de markt. Onder de naam Symfonisk werken de twee giganten samen en het resultaat mag er zijn. De technologie komt van Sonos, de rest is het werk voor Ikea. Aanvankelijk zijn beide speakers op de markt gebracht in twee kleuren; zwart en zilver. Daar komen nu extra kleuren bij.

Ikea Symfonisk

Naast de nieuwe kleuren van de Symfonisk-speakers heeft het bedrijf ook de prijs van zijn Tradfri-gateway verlaagd bij ons. De kleine hub kost vandaag 29,99 euro in plaats van 39,99 euro.  Zou er een nieuw model op komst zijn?

Terug naar Symfonisk, voor de boekenplankspeaker heeft Ikea twee nieuwe fronts uitgebracht. Eentje in het blauw en eentje in het rood. Voor 8 euro heb je een nieuwe front. Voor de lampspeaker betaal je 10 euro voor een nieuwe front en de kleuren zijn dezelfde. Momenteel zijn de fronts nog niet beschikbaar in België, maar je kan wel al een kijkje nemen bij onze Noorderburen.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here