Apple Time Flies event

Apple's Time Flies event gaat vanavond van start. De traditie wil dat we dan ook een nieuwe iPhone te zien krijgen. Al zeggen de geruchten iets anders.

Advertentie

Vanavond is het weer zover, en inderdaad, de tijd is gevlogen. We zijn alweer september en dat betekent groot nieuws van Apple. Al zal dat dit jaar mogelijk wel iets anders zijn dan gewoonlijk.

Het ziet er namelijk naar uit dat de iPhonebouwer dit jaar geen iPhone zal voorstellen in september. Sterker nog, mogelijk zullen er dit jaar meerdere events plaatsvinden waarbij de focus telkens op andere producten en diensten ligt.

Apple Time Flies event

Vanavond om 19.00 uur Belgische tijd zal het jaarlijkse Apple-event van start gaan. Op het menu staan de aankondiging van een nieuwe iPad Air, Apple Watch 6 en mogelijk de lancering van Apple One.

Die laatste is een nieuwe bundel waarin alle online diensten van het bedrijf in één pakket verkocht worden. Denk daarbij maar aan Google One. Foto’s, iCloud, Gaming, en videostreaming, alles zal (als de geruchten kloppen) in Apple One gebundeld worden. Een idee waar ook vorig jaar al heel wat over te doen was.

Hoe kijken?

Je kan er dus bijna helemaal zeker van zijn dat er vanavond geen nieuwe iPhone zal voorgesteld worden. Maar je weet maar nooit, Apple kan (hopelijk) nog verrassen. Wie toch benieuwd is naar alle andere nieuwigheden kan zich vanavond schrap zetten vanaf 19.00 uur. Waar kan je Time Flies volgen?

Kijk op je iPhone, iPad of iPod Touch

Wie graag vanop zijn mobiele toestel volgt heeft drie opties. Open de Apple TV app en tik op het streaming-event, surf via Safari naar de webpagina van het evenement en volg daar of open via de YouTube-app.

Kijk op je Mac of Windows PC

MacBook of iMac, het maakt al niet uit. Hoe groter je scherm, hoe beter. Wie graag op zijn Mac kijkt surft daarvoor best naar YouTube of dezelfde webpagina van Apple zelf. Wie vanop zijn Windows PC wil meevolgen moet in ieder geval gebruikmaken van Apple’s stream op YouTube. Tip: stel een herinnering in zodat je geen minuut zal missen.

Kijk via Apple TV

Kijk je liever op je TV? Start dan Apple TV en de bijhorende Apple TV+ applicatie. Het evenement zal ook daar automatisch klaar staan om te bekijken.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here