Nieuws

HMD Global onthult Nokia 3.4 en 2.4 (en veel meer)

De uitbrenger van Nokia smartphones HMD Global breidt haar smartphoneportfolio uit met twee budgetvriendelijke smartphones, en lanceert ook heel wat nieuws voor de audiomarkt.

HMD Global had gisteren heel wat nieuws te melden. Niet enkel is het startschot voor de wereldwijde verkoop van het vlaggenschipmodel Nokia 8.3 gegeven, de eerste smartphone van het Finse technologiebedrijf met 5G-ondersteuning. Wil je meer lezen over deze smartphone, lees dan zeker de review van Bram. De Nokia 8.3 mag dan al wel de derde smartphone zijn die HMD dit jaar lanceert, maar het zal nog niet de laatste zijn want Nokia kondigde gisteren de nieuwe 3.4 en 2.4 aan.

Deze twee smartphonemodellen passen volledig binnen de filosofie van Nokia sinds HMD Global de licenties voor het merk bezit. De elektronicaproducent laat het budgetsegment niet links liggen, en introduceert innovatieve smartphones met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

2.4

De volgende generatie Nokia 2 is uitgerust met moderne functies, zoals geavanceerde AI-imaging met een speciale nachtmodus en een Portrait Editor. Dit maakt bewerken van foto’s mogelijk, zelfs na het maken van een opname. Een vingerafdruksensor en AI-gezichtsontgrendeling bieden moeiteloze toegang en extra veiligheid. Nokia 2.4 heeft een groot 6,5″ HD+ scherm en dankzij de tweedaagse batterijduur kunnen gebruikers langer van favoriete apps en games genieten. Bovendien wordt de Nokia 2.4 geleverd met HMD Global’s Android-belofte, wat betekent dat het toestel drie jaar lang maandelijks beveiligingsupdates en twee jaar lang OS-updates ontvangt, waaronder Android 11 en 12. De 2.4 zal vanaf eind september beschikbaar zijn voor een prijs van 129 euro.

Afbeelding: HMD Global

3.4

De Nokia 3.4 kreeg een serieuze prestatie-upgrade dankzij het Qualcomm Snapdragon 460 Mobile Platform, wat het toestel krachtiger maakt. Het toestel daagt de creativiteit van de gebruiker uit met een groot 6,39″ HD+ scherm met een punch-hole frontcamera en een krachtige driedubbele achtercamera met groothoeklens en AI imaging. De Nokia 3.4 wordt geleverd met Android 10 OS en de Nokia-smartphone Android-belofte, wat betekent dat het toestel jarenlange beveiliging- en software-upgrades krijgt. Ook de 3.4 heeft een Nokia kenmerkende tweedaagse batterijlevensduur. Het premium tijdloze ontwerp is beschikbaar in drie nieuwe levendige kleuren, geïnspireerd op de Scandinavische natuur, waarmee HMD Global zijn Finse roots eert. De 3.4 mogen we in oktober verwachten en zal 149 euro kosten.

Afbeelding: HMD Global

Draadloze oortjes

Maar zoals alle grote smartphonemerken is Nokia tegenwoordig ook veel meer dan alleen smartphones. HMD Global kondigde daarom gisteren enkele gadgets voor de audiomarkt aan zoals de draadloze oortjes Nokia Power Earbuds Lite. De nieuwe Nokia Power Earbuds Lite hebben 35 uur speeltijd en een comfortabel ontwerp met intuïtieve touch control, zodat gebruikers gemakkelijk kunnen navigeren door afspeellijsten. Nokia Power Earbuds Lite hebben een IPX7-certificering: ze zijn 30 minuten lang waterdicht tot 1 meter en dus bestand tegen zweet of regen. De 6mm-graphene luidsprekerdrivers produceren een helder geluid. 

De Nokia Portable Wireless Speaker is ontworpen met veel oog voor draagcomfort en heeft tot 4 uur speeltijd, terwijl de geïntegreerde microfoon het voeren van groepsgesprekken onderweg makkelijker maakt dan ooit. Het is ook mogelijk twee luidsprekers te koppelen voor een hoge kwaliteit stereo-audio-uitvoer. Dankzij universele Bluetooth 5.0-compatibiliteit kan het apparaat verbinding maken met alle toestellen, ongeacht het merk.

Afbeelding: HMD Global

HMD Connect Pro

HMD Connect Pro biedt bedrijven een eenvoudigere manier om hun smartphones en andere apparaten op een veilige en transparante manier wereldwijd verbonden te houden. Dankzij gecentraliseerd SIM-beheer is totale controle en fraudepreventie mogelijk, met veilig gerouteerde realtime gebruiksinformatie, live-diagnose en probleemoplossing. Met meer dan 600 netwerken in 160 landen biedt HMD Connect Pro volledige flexibiliteit en een eenvoudige maar robuuste SIM-beheerconsole tegen transparante tarieven die overeenkomen met gebruiksbehoeften, ongeacht in hoeveel landen een bedrijf actief is.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business