Nieuws

Apple fixt bug met standaardapps in iOS 14.0.1

iOS 14.0.1
Apple heeft al een update uitgerold voor iOS 14 waarin de problemen met standaardapplicaties worden opgelost. De fix is nu beschikbaar via instellingen.

Sinds iOS 14 & iPadOS 14 is het mogelijk voor gebruikers om de standaardapps te veranderen. Zo kan je de ingebakken Mail-app veranderen door Outlook of Hey en is het mogelijk om je standaardbrowser aan te passen naar Chrome. Helaas zat er een bug in de eerste versie van iOS 14 die ervoor zorgde dat die wijzigingen na de heropstart van je iPhone of iPad ongedaan werden gemaakt.

iOS 14.0.1
iOS 14.0.1 is nu beschikbaar.

iOS 14.0.1

In een eerste update van het nieuwe besturingssysteem claimt Apple die problemen te hebben opgelost. Verder zitten er nog een aantal kleine fixes in zoals camera’s die bleven openspringen op de iPhone 7 en toestellen die bleven verbinden via WiFi ondanks de functie was uitgeschakeld.

Wie graag gebruik wil maken van de nieuwe mogelijkheid om standaardapps te wijzigen, ga naar instellingen > bijvoorbeeld Chrome > standaard browserapp > Chrome aanduiden. Die manier van werking geldt ook voor andere standaardapplicaties.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business