Nieuws

Polestar gaat ecologische Precept conceptwagen produceren

Polestar Precept
De Polestar Precept conceptwagen gaat dan toch in productie. De autobouwer komt zijn belofte na. Wanneer zien we de wagen op onze wegen rijden?

Dat de Polestar Precept geen gewone wagen is wisten we al langer. Vaak hebben conceptwagens een overdreven futuristische look waardoor ze toch nooit het daglicht gaan zien. Bij de Polestar Precept lag dat verhaal van in het begin anders. Al bij de lancering beloofde de Zweedse autobouwer dat de Precept zou gebouwd worden in een energieneutrale fabriek in China. Vermoedelijk gaat het dan om een splinternieuwe fabriek in Chengdu die in de zomer van 2019 openging.

Polestar Precept

De nieuwe Precept is voor een groot stuk gebouwd op basis van gerecycleerd materiaal. Onderdelen uit zowel het interieur als exterieur zijn gemaakt van plastic flessen, vinyl en zelfs visnetten. Naast een ecovriendelijk imago werkt Polestar ook aan de meest veilige autonome wagen. Door het gebruik van nieuwe LiDAR-sensoren die vooraan in de wagen zitten kan de Precept nog beter (semi)autonoom rijden.

De Zweedse autobouwer zou nog maar het derde model in rij zijn. Het jonge bedrijf kan zeker extra aanbod creëren nu de populariteit wereldwijd stijgt.

Polestar Precept

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business