Nieuws

Microsoft meldt wereldwijde storing van Outlook

Speakergroepen Google
Microsoft meldt vandaag een wereldwijde storing van de Outlook-diensten die sinds deze ochtend is opgedoken.

In een reeks tweets weidt de technologiereus Microsoft uit over de aangaande problemen. Aanvankelijk zouden de storingen zich enkel in India hebben voorgedaan op web-versies van Outlook. Deze meldingen zouden rond 08:00 lokale tijd zijn beginnen verschijnen. Na meerdere klachten wereldwijd bleek de storing groter te zijn dan eerst gedacht.

Diensten mogelijk niet beschikbaar

De grootste storingen doen zich momenteel voor in Europa, India en Japan. In West-Europa zouden London en Parijs in de klappen delen. Ook in België en Nederland is het mogelijk dat gebruikers niet in staat zijn om zich aan te melden of de diensten van Outlook te gebruiken.

De problemen doen zich voor op alle online protocollen. Je ondervindt dus hinder bij de desktop-versie van Outlook, alsook op mobiele toestellen. Ook toestellen die afhankelijk zijn van de REST-functionaliteit kunnen problemen ervaren. Microsoft is volop bezig met het oplossen van dit probleem. Ze weten zelf te melden dat de oorzaak naar alle waarschijnlijkheid bij een recente update ligt, die ze nu proberen aan te pakken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business