Google Play Pass

Sinds deze week is ook Google Play Pass in België beschikbaar. Al zou het volgens bepaalde media nog niet bij iedereen te zien zijn.

Advertentie

Dat heeft het bedrijf op Twitter laten weten. Vorig jaar al lanceerde Google een soortgelijke abonnementendienst voor mobiele games als Apple Arcade. Onder de naam Play Pass kunnen gebruikers in België vanaf nu voor 5 euro per maand of 30 euro per jaar toegang krijgen tot honderden mobiele games.

Google Play Pass België

Het is voornamelijk de bedoeling dat gebruikers kunnen gamen zonder dat ze last hebben van bepaalde beperkingen zoals microtransacties of advertenties in de apps. Google Play Pass is nu ook beschikbaar in Nederland, België en 22 andere landen.

Bovendien ondersteunt het nieuwe gamingabonnement ook gezinsgroepen. Je kan dus als beheerder tot vijf extra gezinsleden aan je abonnement toevoegen. Zo heb je plezier voor de hele familie. De eerste games die worden aangeboden zijn Teslagrad, This War of Mine, Timbleweed Park & Star Wars: Kotor. Wie geen interesse heeft in een maandelijks abonnement kan zijn favoriete mobiele games ook gewoon individueel kopen in de Google Play Store.

Hoe werkt het?

Ga naar de Google Play Store-app. Open het menu en tik op Play Pass. Hier kan je nu je abonnement naar keuze afsluiten. Meer info kan je hier terugvinden.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

De 7 leukste Apple Arcade games in 2020

Apple Arcade is nu officieel beschikbaar. Tijd voor een lijstje met de leukste games die beschikbaar zijn op Apple's nieuwe gamingplatform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here