Nieuws

Microsoft lanceert Surface Laptop Go voor 629 euro

Microsoft Surface Laptop Go
De nieuwe Microsoft Surface Laptop Go is nu beschikbaar om vooruit te bestellen vanaf 629 euro.

Vanaf 27 oktober zal de nieuwe Surface Laptop Go voor 629 euro verkocht worden. De nieuwere lichtgewicht laptop heeft een 12.4 inch display en heeft de 10e generatie Intel i5 aan boord.

Surface Laptop Go

Microsoft claimt dat de laptop een batterijduur van 13 uur heeft. Daarmee zou je dus een hele werkdag zonder lader mee kunnen toekomen. Verder biedt de Intel i5 van de 10 generatie voldoende kracht voor al je favoriete apps en is er ook een HD-camera aan boord voor degelijke videocalls.

De nieuwe laptop krijgt ook een vingerafdrukscanner om in te loggen. Die knop zal rechts bovenaan zitten, links van de delete-knop. Verder krijg je verbeterde hifi door de ondersteuning van Doly Audio en is de laptop uitbreidbaar naar 8GB RAM. Genoeg voor al je dagelijkse professionele taken dus.

Wat opvalt is dat ook de Surface Laptop Go maar heel weinig poorten heeft. We zien een USB-A en één USB-C poort. De laptop is beschikbaar voor 629 euro met 4GB RAM en 64 GB ROM. Wie hoger wil kan gaan tot 999 euro voor 8GB RAM en 256 GB ROM. De laptop is nu al vooraf te bestellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business