Amazon Prime Day

Amazon gooit met kortingen op 13 en 14 oktober 2020. Wij verzamelen de beste deals op TechPulse.be!

Advertentie

Op 13 en 14 oktober is het opnieuw tijd voor de jaarlijkse Amazon Prime Day(s), waarop Amazon traditioneel met kortingen gooit. 48 uur lang kan je via lightning deals producten aan de beste prijzen van dit moment aanschaffen. Omdat je voor al je aankopen een Prime-abonnement nodig hebt, worden ze ook nog eens gratis geleverd.

Heb je nog geen Prime-abo, dan kan je dat 30 dagen gratis proberen via de website, waarna het je op de Nederlandse Amazon 2,99 euro per maand zal kosten. Naast gratis verzending zorgt Prime bovendien voor een aantal andere voordelen, waaronder toegang tot streamingdienst Amazon Prime Video en Prime Gaming.

Hieronder vind je alvast de beste deals van Prime Day 2020 op vlak van laptops, smartphones en tablets.

OnePlus 8 Pro 8GB/128GB Zwart

De OnePlus 8T mag dan wel voor de deur staan, maar de OnePlus 8 Pro belooft nog enige tijd competitief te blijven, aangezien er tijdens het OnePlus evenement van morgen geen opvolger aangekondigd zal worden. Raadpleeg de promotie hier.

OnePlus 8 Pro

Samsung Galaxy Tab A – 10 inch

Wie nog op zoek is naar een compacte tablet, maar geen iPad wil aanschaffen heeft niet enorm veel keuze. Gelukkig staat Samsung enorm sterk op de markt van de Android-tablets. Deze Galaxy Tab A is dan ook een heel goede keuze. Bekijk hier de promotie.

Samsung Galaxy Tab A

Microsoft Surface Pro 7 – 12,3 inch

Wie een beetje van alles wil kunnen doen, kiest best voor een 2-in-1 oplossing zoals de Surface Pro 7. Je kan dan gewoon Windows gebruiken met een toetsenbord of je gewoon lekker in de zetel leggen en Netflix kijken in tabletvorm. Ideaal! Bekijk de promotie hier.

Microsoft Surface Pro 7

Samsung Galaxy S20 smartphone

De Samsung Galaxy S20 is een smartphone voor zij die kwaliteit willen, maar zich ook niet blauw willen betalen aan een smartphone. De S20 heeft alles dat je nodig hebt, zonder daarin te overdrijven. Raadpleeg de promotie hier.

Samsung Galaxy S20

Lenovo Tab M8 Tablet

Wie op zoek is naar een goedkope tablet en enkel en alleen de basics op uit te voeren, zit goed bij Lenovo. Leuk als je gewoon wat wil videochatten of browsen terwijl je niet aan je computer zit. Bekijk de promotie hier.

Artikel in opmaak. Kom op 13 en 14 oktober geregeld terug kijken voor gloednieuwe Prime Day deals!

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here