Logitech Z407

De Z407, een nieuwe speakerset van Logitech die je thuisbureau er een stuk aangenamer op maken. Inclusief draadloze draaiknop.

Vandaag kondigt Logitech de Z407 Bluetooth-computerspeakers met subwoofer aan, inclusief de gekende draadloze draaiknop. De luidsprekers kunnen op twee manieren gepositioneerd worden en bieden – volgens Logitech – een meeslepend, helder geluid en diepe bassen.

Logitech Z407 speakers

De Z407 heeft een 2.1-luidsprekersysteem met 80 watt piekvermogen aan boord. Met de Z407 wilde Logitech geen concessies doen aan de geluidskwaliteit. Volgens het bedrijf hebben de nieuwe speakers heldere hoge tonen, krachtige midden- en lage tonen en diepe bassen. De geporteerde, naar beneden gerichte subwoofer moet een rijke, kamervullende ervaring toevoegen aan je muziek, films en games.

De draaiknop heeft een draadloos bereik van 20 meter. Je kan hem daardoor eender waar thuis gebruiken. Maar de meest handige plaats blijft natuurlijk je bureau. Druk erop en draai eraan om nummers af te spelen, te pauzeren, over te slaan of terug te spoelen, te dempen, het volume te regelen en de basmodus in te schakelen.

De ovale satellietluidsprekers van de Z407 zijn uitgevoerd in een grafietgrijs materiaal en zijn zo ontworpen dat je ze zowel rechtop kunt zetten als op hun zij kunt leggen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk onder een monitor passen, om ruimte te besparen. Dankzij de vele verschillende manieren om verbinding te maken kun je films kijken, muziek streamen en je favoriete games spelen vanaf je computer, smartphone of tablet. De Z407 beschikt bovendien over Bluetooth 5.0, USB-audio en een 3,5mm-ingang.

De nieuwe speakers zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 23 oktober op voor een adviesprijs van €89,99.

Gerelateerde artikelen

Logitech G560 review: Beste geluid én meer voor gamers

Met de Logitech G560 til je je game-ervaring naar een nieuw niveau dankzij de geweldige geluidskwaliteit en RGB-verlichting van deze 2.1 speakerset.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here