OnePlus 8T

De OnePlus 8T ligt weldra in de winkel, maar TechPulse mocht alvast de perskit van de nieuwe smartphone unboxen.

Vorige week stelde OnePlus de gloednieuwe OnePlus 8T voor aan de wereld. Het toestel positioneert zich tussen de OnePlus Nord en OnePlus 8 Pro en heeft heel wat te bieden. Een Full HD+ display van 120Hz bijvoorbeeld en 65W snelladen. Bovendien is het ook de eerste smartphone die uit de doos met Android 11 komt, in de vorm van OxygenOS 11.

De OnePlus 8T is te pre-orderen en zal vanaf 20 oktober te koop zijn via OnePlus.com en bij Fnac, Proximus, Vanden Borre en Coolblue. De OnePlus 8T in Aquamarine Green en Lunar Silver met 8 GB + 128 GB is verkrijgbaar voor 599 euro, terwijl de OnePlus 8T in Aquamarine Green met 12 GB + 256 GB een kostprijs van 699 euro heeft. 

Wij mochten alvast een exemplaar van de OnePlus 8T ontvangen om te reviewen en die kwam in een speciale perskit. Hoe deze eruit ziet, kan je in onderstaande unboxing zelf ontdekken. De verpakking van de telefoon zelf zal dezelfde zijn als diegene die in de winkel ligt.

Gerelateerde artikelen

OnePlus Nord review: Terugkeer van de flagship killer

Vorige maand kondigde OnePlus een nieuwe smartphone aan: OnePlus Nord. De telefoon is het begin van een budgetvriendelijke line-up die het bedrijf terug naar zijn roots brengt.

OnePlus 8 Pro Review: Van vlaggenschip-killer naar vlaggenschip

Met de OnePlus 8 Pro bereikt OnePlus ongeziene hoogten, maar ook een ongezien prijskaartje. Is dit de beste OnePlus-smartphone tot nu toe?

OnePlus 8T review: “Never Settle” waargemaakt

Op 14 oktober heeft OnePlus de OnePlus 8T gelanceerd, een smartphone die bewijst dat vele kleine updates samen één sterk geheel kunnen vormen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here