Google kantoor VS

Het Nest Secure-alarmsysteem van Google uit 2017 is nog steeds niet in Europa te koop en het lijkt erop dat dit ook niet meer gaat gebeuren.

Google is namelijk gestopt met de verkoop van de Nest Secure. Het alarmsysteem is volgens Android Police stilletjes uit de officiële Google-winkel gehaald.

De techgigant belooft dat huidige eigenaren van de Nest Secure nog steeds gebruik kunnen maken van het alarmsysteem. “We blijven ondersteuning bieden aan de gebruikers van het alarmsysteem, zoals we voorheen deden”, zegt een woordvoerder van Google tegen The Verge. Het bedrijf verkoopt echter geen nieuwe exemplaren meer vanaf dit moment.

Geen Google-beveiligingssysteem voor ons

De Nest Secure bestond uit een Nest Guard-hub met alarm, een bewegingssensor en een numeriek toetsenblok. Ook werd er een sleutelhanger meegeleverd om het alarm uit te schakelen, evenals detectiesensoren die kunnen detecteren of deuren en ramen worden geopend.

De Nest Secure was voor $399 verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar is nooit beschikbaar geworden in België en de rest van Europa. Andere beveiligingsmodules van de Nest-serie zijn en blijven nog wel beschikbaar (ook in ons land), waaronder de Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder, de Nest Hello-deurbel en Nest Camera’s voor binnen- en buitenshuis.

Gerelateerde artikelen

Google Nest Hub krijgt een donkere modus

Daarnaast krijgt het smarthome display aangepaste thema’s doorheen de dag, en wordt het eenvoudiger om verschillende accounts te koppelen aan je Nest Hub.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here