4411 MyProximus

Vanaf vandaag kunnen Proximus-klanten hun parkeersessie met 4411 in bijna 200 steden betalen via hun MyProximus-app.

Advertentie

Die mogelijkheid komt er door de integratie van de 4411-diensten in MyProximus. Met deze nieuwe functionaliteit zet Proximus een nieuwe stap om van MyProximus dé digitale metgezel in het dagelijkse leven van zijn klanten te maken.

Dankzij de uitbreiding hoeven Proximus-klanten zich niet langer zorgen te maken over de muntjes die ze al dan niet op zak hebben of over hun parkeerticket dat nog maar enkele minuten geldig is. Ze kunnen hun parkeersessies voortaan immers volledig digitaal en contactloos beheren via de MyProximus-app, zonder dat ze langs de parkeermeter moeten passeren of een extra app moeten downloaden.

Cashless en vanop afstand een parkeersessie starten

De dienstverlening voor straatparkeren via 4411 is actief in meer dan 75 Belgische steden en gemeenten. Ook over de Nederlandse grens kunnen Proximus-klanten op tal van plaatsen gebruik maken van de 4411-diensten voor het betalen van hun parkeersessies. 

Gebruikers betalen enkel hun effectieve parkeertijd en kunnen hun parkeersessie op elk moment vanop afstand starten of stopzetten. Dankzij de geïntegreerde kaartfunctie in de MyProximus-app krijgen ze bovendien een interactief overzicht met informatie over de beschikbare parkeerautomaten, waardoor wandelen naar een automaat niet langer noodzakelijk is. Ook de betaling verloopt eenvoudig via de Proximus-factuur, al kan de klant er ook voor kiezen te betalen met een bankkaart of kredietkaart.

4411 in België

4411 ontstond in 2006 als een aanbieder van mobiele betalingen voor parkeerdiensten en mobiliteitsoplossingen, en telt vandaag meer dan 2,9 miljoen geregistreerde gebruikers in België. Het biedt zijn gebruikers een zorgeloze en digitale parkeerervaring door hen de mogelijkheid te bieden hun parking te betalen via sms of een mobiele applicatie. Tegelijkertijd helpt het steden, gemeenten en parkeerbedrijven om hun mobiliteitsbeleid te vereenvoudigen en meer gebruikers te bereiken.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

Workshop: Parkeren met de 4411-app

Parkeren in de stad? Dan is de 4411 app je beste tool. Ontdek in deze workshop hoe je hem kan inzetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here