Nieuws

Tweede seizoen van The Mandalorian start vandaag op Disney+

Hoe loopt het af met baby Yoda? We gaan het te weten komen tijdens het tweede seizoen van The Mandalorian, dat vandaag begint op Disney+.

Naar de lancering van het tweede seizoen van The Mandalorian werd door Star Wars-fans reikhalzend uitgekeken. De laatste aflevering dateert immers al van 27 december vorig jaar. Ook in het tweede seizoen zal de premiejager Mando weer alles uit de kast moeten halen om The Child, beter bekend als baby Yoda, te beschermen.

The Mandalorian 2 kijken

Wij hebben het ‘geluk’ gehad dat Disney+ pas recent verscheen. Sinds de lancering op 15 september stelde Disney+ elke week één aflevering van de serie aan ons ter beschikking. Daardoor zit het eerste seizoen voor ons nog vers in het geheugen. Soms loont het om geduldig te zijn. Maar wie de afleveringen vorig jaar bekeken heeft, weet misschien niet meer zo goed wat er allemaal gebeurde in dat eerste seizoen.

Om iedereen in de stemming te krijgen voor het tweede seizoen, deelde Disney via het officiële YouTube-kanaal een korte recapvideo van het eerste seizoen. In nog geen twee minuten word je volledig up-to-date gebracht van alle gebeurtenissen die The Mandalorian meemaakte: van de eerste kennismaking met The Child tot het spannende einde.   

Nog geen Disney+?

Dan is het hoog tijd om een abonnement te nemen! Voor 6,99 euro per maand (of 69,99 euro per jaar) heb je het beste wat Disney, Pixar, Star Wars, Marvel en National Geographic te bieden heeft. Alle dertig seizoenen van The Simpsons krijg je daar nog eens als extraatje bovenop. In je kot was het nog nooit zo plezant!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business