Netatmo

Netatmo, de Franse leverancier van smart home producten, introduceert vandaag de Slimme Modulerende Thermostaat op de Belgische markt.

Gebruikers kunnen de slimme thermostaat spraakgestuurde opdrachten geven, op afstand hun warme water aan- of afsluiten en een gepersonaliseerd schema instellen waarbij de thermostaat de benodigde tijd om op te warmen afstemt op de omgeving en kenmerken van het huis.

Netatmo Thermostaat

De Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat is compatibel met de meeste OpenTherm-ketels en stelt gebruikers in staat om de temperatuur aan te passen aan zijn of haar routine met een verwarmingsschema. Ook kan de verwarming op afstand bediend worden met de Home + Control-app.

Dankzij de Auto-Adapt-functie en OpenTherm-technologie past de thermostaat de verwarming nauwkeurig aan op de buitentemperatuur en de thermische eigenschappen van het huis, zoals de mate van isolatie.

Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat

Spraakbediening

De Netatmo Slimme Modulerende Thermostaat is nu compatibel met Apple HomeKit. Compatibiliteit met Google Assistent en Alexa is nog in ontwikkeling. Dankzij de Apple HomeKit compatibiliteit kan de gebruiker de verwarming met spraak bedienen (voice control). Dit is bijvoorbeeld handig als je geen handen vrij hebt. Het volstaat om een spraakopdracht te gebruiken, zoals: “Hé Siri, verlaag de temperatuur in de kamer met drie graden”. 

Compatibiliteit

De thermostaat is compatibel met de meeste OpenTherm ketels, inclusief boilers, ongeacht de gebruikte energiebron zoals gas, olie of hout. Ook kan hij op droogcontactketels worden geïnstalleerd. In dit geval werkt de Slimme Modulerende Thermostaat als de Slimme Thermostaat: hij zet de ketel aan of uit om de juiste temperatuur te bereiken, maar verandert niets aan de temperatuur van het water in het verwarmingscircuit.

De thermostaat is ook compatibel met de Netatmo Slimme Radiatorkranen, waarmee je de verwarming voor afzonderlijke kamers kunt regelen. 

Prijzen en beschikbaarheid

De nieuwe thermostaat is sinds deze week beschikbaar voor €239,99.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here