Beste smartphones 2020 TechPulse

Op zoek naar de beste smartphones van 2020? TechPulse voorziet een handig overzicht van de populairste modellen van het voorbije jaar.


Ondanks het vele thuiswerken bleven onze lezers ook in 2020 massaal op zoek naar informatie over de beste en/of nieuwste smartphones. We zagen interesse in goedkope budget smartphones zoals de Motorola Moto G9 Plus, maar ook de flagship smartphones van Samsung en OnePlus waren populair. Jullie als lezer hebben duidelijk een voorkeur voor Android-telefoons, maar de iPhones van Apple trokken ook de nodige aandacht. De camera’s en fotokwaliteit zijn dan ook van de bovenste plank.

In december zien we traditioneel weinig nieuws en leuke acties op abonnementen bij providers zoals Proximus en Telenet, dus moest je nog twijfelen over welke smartphone je gaat kopen, dan vind je ongetwijfeld iets in onderstaande lijst. Leuke hoesjes zal je helaas zelf moeten zoeken.

Zie je de toplijst niet? Scrol dan even verder naar de gerelateerde artikels.Gerelateerde artikelen

OnePlus Nord review: Terugkeer van de flagship killer

Vorige maand kondigde OnePlus een nieuwe smartphone aan: OnePlus Nord. De telefoon is het begin van een budgetvriendelijke line-up die het bedrijf terug naar zijn roots brengt.

Motorola Moto G9 Plus review: Groots met hoofdletter G

De Motorola Moto G9 Plus is niet alleen de grootste smartphone die het bedrijf ooit gemaakt heeft, maar weet zijn prijs ook laag te houden.

Review iPhone 12 & iPhone 12 Pro: Veel meer dan 5G

Ieder najaar trakteert Apple ons op een nieuwe iPhone. iPhone 12: een nieuw design en eindelijk 5G-ondersteuning. Maar is het de moeite om te upgraden?

Review OPPO Reno4 Pro 5G: een smartphone die een Oscar verdient

Met de Reno4 Pro 5G toont OPPO dat het veel in haar mars heeft. De Reno4 is een lust voor het oog, die het maken van foto’s en video-opnames naar een hoger niveau tilt.

Review Samsung Galaxy A51: alles wat je nodig hebt én meer

De Samsung Galaxy A50 was vorig jaar de best verkochte Samsung-smartphone in Europa. Hij kreeg dan ook snel opvolging in de vorm van deze Galaxy A51.

OnePlus 8T review: “Never Settle” waargemaakt

Op 14 oktober heeft OnePlus de OnePlus 8T gelanceerd, een smartphone die bewijst dat vele kleine updates samen één sterk geheel kunnen vormen.

Review Nokia 5.3: een uitstekende budgetsmartphone

Nokia 5.3 is een meer dan degelijk toestel dat gebruiksvriendelijk, maar ook budgetvriendelijk is.

Review Huawei P30 Lite (New Edition): nieuw met kleine letter n

Vorig jaar liet Huawei ons kennismaken met drie nieuwe P30-smartphones. Het goedkoopste model van de drie, de Huawei P30 Lite, heeft inmiddels een kleine upgrade gekregen.
Sven schrijft graag over smartphones, e-bikes, gaming en alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast schrijft hij dagelijks over fotografie en combineert hij die hobby met reizen.