Nieuws

Google Store krijgt extra pagina’s voor abonnementen

Google verwijdert negatieve reviews van Robinhood.
De Google Store is voorzien van enkele nieuwe pagina’s die de verschillende abonnementendiensten van het bedrijf extra in de verf zetten.

Google heeft een aardig aanbod aan betalende diensten dat steeds blijft groeien. Denk daarbij aan Google One dat je voorziet van cloudopslag, de Google Play Pass die sinds enkele maanden beschikbaar is in België of YouTube Premium, dat je blijft storen met vervelende pop-ups tijdens het kijken van filmpjes. Google vond dat het tijd was om het aanbod duidelijk te maken en voegde daarom extra pagina’s toe aan de Google Store

Momenteel zijn de extra pagina’s enkel te bezoeken via de Amerikaanse site, maar de lokale pagina’s zullen binnenkort ongetwijfeld verschijnen. Google deelt hun aanbod op in vier categorieën: Series & Muziek, Gaming, Opslag & Beveiliging en Telefonie. De eerste categorie bevat alles gerelateerd aan YouTube, terwijl Gaming natuurlijk betrekking heeft op Stadia en de Play Pass. Opslag & Beveiliging bevat Google One en Nest Aware, terwijl Telefonie het hier onbeschikbare Google Fi-abonnement bevat.

Belang van Google-diensten in 2021

Het is een kleine toevoeging aan de website, maar ze maakt wel duidelijk dat Google abonnementsdiensten zeer serieus neemt. Het is dan ook afwachten welke toevoegingen we zullen zien in 2021. Het huidige aanbod zal alvast belangrijker worden. Zo zegt Google Foto’s bijvoorbeeld vaarwel aan de gratis opslag voor je foto’s, wat veel mensen zal overtuigen om Google One aan te schaffen. We vragen ons ook af hoe lang het nog zal duren voor Google een overkoepelend abonnement lanceert dat de beste diensten uit elke categorie samenvoegt in een voordelig pakket. 5,99 euro per maand voor Play Pass, YouTube Premium en een basispakket Google One? Wij zouden het alvast zien zitten. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business