Nieuws

Dit verschijnt er deze maand op Netflix in België (Januari 2021)

Netflix België Januari 2021
Ben jij ook benieuwd wat er allemaal op Netflix verschijnt in januari 2021? Wij zorgen voor een overzicht van de beste nieuwe series en films.

Wat Netflix is, dat weten we ondertussen allemaal. De streamingdienst was in 2020 immers populairder dan ooit, ondanks het feit dat de kostprijs van een abonnement opnieuw de hoogte in ging. Redenen om Netflix op te zeggen waren er immers niet, want we konden nieuwe series en films blijven kijken. Ook volgend jaar staat er nog heel wat op de planning, te beginnen met het Belgische Netflix-aanbod van januari 2021.

Headspace Guide to Meditation – Seizoen 1 – 1 januari

Omdat het niet steeds snelle actie en flitsende beelden hoeft te zijn, is Netflix een samenwerking aangegaan met de oprichter van meditatie-app Headspace. Bereid je voor op acht ontspannende afleveringen die je even doen stilstaan in een drukke wereld.

The Minimalists: Less Is Now – Seizoen 1 – 1 januari

In ware Marie Kondo-stijl kijkt Netflix in The Minimalists naar de hoeveelheid “stuff” die we in ons huis hebben en of dat ons nu wel echt gelukkig maakt. De ideale combinatie met je goede voornemens voor 2021.

What Happened To Mr. Cha? – Film – 1 januari

Wanneer het gebouw van de fitness instort, komt Mr. Cha naakt vast te zitten onder het puin. Als has-been filmster is zijn imago het enige dat hem nog rest en wil hij dit dan ook kost-wat-kost beschermen. 

The Netflix Afterparty – 2 januari

Lupin – Seizoen 1 – 5 januari

Lupin volgt het verhaal van Assane Diop, een onderhoudsman in het Louvre te Parijs waarvan de vader onterecht van een misdaad beschuldigd werd, wat hem vervolgens het leven kostte. Op een dag besluit Assane wraak te nemen en plant hij om een dure ketting te stelen. Hij gebruikt daarvoor het boek “Arsène Lupin, Gentleman Burglar” als inspiratie. Wordt dit de Franse Casa de Papel? 

Pretend It’s A City – Seizoen 1 – 8 januari

Disenchantment – Deel 3 – 15 januari

Disenchantment hoeft ondertussen al geen introductie meer. Matt Groening, het brein achter The Simpsons, laat zien dat hij ook zonder problemen een fantasiewereld kan vullen met disfunctionele personages. 

https://www.youtube.com/watch?v=jwuxsXfwl2I

Fate: The Winx Saga – Seizoen 1 – 22 januari

So My Grandma’s a Lesbian! – Seizoen 1 – 22 januari

https://www.youtube.com/watch?v=gbzs0j0QEG8

The White Tiger – 22 januari

Snowpiercer – Seizoen 2 – 26 januari

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business