Google One

Google lijkt plannen te hebben om gratis proefperiodes van de Google One cloudopslagdienst aan te bieden via Google Foto’s.

Advertentie

Zoals we vorige zomer al schreven, haalt Google de gratis onbeperkte opslag Google Foto’s op de schop vanaf 1 juni 2021. Die beslissing zal ervoor zorgen dat je als gebruiker plots een heel pak dichter bij de limiet van 15GB gratis opslag komt die Google standaard aan je account koppelt. Veel gebruikers zullen zich dan ook laten overtuigen om over te stappen op Google One, het cloudopslag abonnement van het bedrijf. Voor 1,99 euro per maand heb je daar al toegang tot 100GB opslag, wat voor een groot deel van de gebruikers ongetwijfeld voldoende is om enkele jaren verder te kunnen. 

Google One

Natuurlijk is het nog altijd interessanter wanneer je gratis je bestanden kan opslaan en daarom lijkt Google nu van plan om gratis proefperiodes van Google One aan te bieden via Foto’s. De ontdekking komt er via 9to5Google, dat de code van update 5.24 van Google Foto’s doorspit heeft en verwijzingen tegenkwam naar proefperiodes van verschillende opslaghoeveelheden en verschillende duur. Het zou dus om meer dan 100GB gratis opslag kunnen gaan en de proefperiode hoeft niet te eindigen na 30 dagen en kan zelfs jaren duren. Uiteraard is er geen enkele manier om te weten wat Google juist van plan is en de code kan gewoon zijn toegevoegd “in het geval dat”. 

Momenteel kan je Google One enkel nog maar proberen dankzij aanbiedingen bij het kopen van een Chromebook of een Google Pixel smartphone. Sommige Local Guides op Google Maps hebben eveneens een gratis proefperiode gekregen. Het is hoe dan ook iets om in het achterhoofd te houden als jij in juni de beste plek zoekt om je foto’s online op te slaan.

Advertentie

3 REACTIES

  1. En voor 3 euro heb je amazon prime met een video dienst gratis spellen op pc gratis verzend kosten in de shop EN GRATIS ONBEPERKTE FOTO OPSLAG!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here