Tips

I am not okay with this: de nieuwste successerie van Netflix

Met de Netflix original I’m not okay with this zul je vast en zeker wel oké zijn!

Er heerst al een tijdje een heuse hype rond de nieuwe orginele productie die Netflix op 26 februari lanceerde: I am not okay with this. En die hype is zeker niet onterecht als je het ons vraagt. De serie werd gemaakt door hetzelfde productieteam dat verantwoordelijk was voor topseries als Stranger Things en The End of the Fxxxing World. I am not okay with this combineert het beste van beide series, en is toch op zijn eigen manier uniek.

Het verhaal draait rond het hoofdpersonage Sydney. Op het eerste zicht lijkt ze op de stereotiepe 17-jarige puber. Ze heeft het sinds het overlijden van haar vader moeilijk om zich thuis te voelen op school, en ook thuis is de situatie met haar moeder en broer verre van optimaal. Ze is erg afhankelijk van haar beste vriendin Dina, maar die laat haar zitten voor haar lief Brad Wilson. Hoe meer ze alle frustraties opkropt, hoe meer je ontdekt dat Sydney toch niet die stereotiepe puber is. Waarom dat zo is, daarvoor moet je de serie maar kijken!

De perfecte bingewatch-serie

Netflix gooide meteen het volledige eerste seizoen online. Dat bestaat uit zeven afleveringen van elks ongeveer 20 minuten. Juist doordat de afleveringen zo kort zijn, kijkt de serie heel makkelijk weg. Het is het perfecte bingwatching-materiaal. De soundtrack van de serie geeft het een nostalgische vibe. Dat alles samen vormt een amusant geheel, dat je zeker oké zult vinden. En je bent verre van de enige: de serie prijkt al enkele dagen bovenaan de top 10 lijst van series voor Netflix België!

Is I’m not okay with this nu al dé serie van 2020? Laat ons gerust weten wat je er van vond. Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business