MagSafe Elago MS2

Elago brengt een nieuwe serie MagSafe-accessoires voor je iPhone 12. De meest opvallende heeft een HomePod-achtig design.

Advertentie

De Amerikaanse gadgetgigant Elago (niet te verwarren met Elgato) heeft een nieuwe reeks accessoires gelanceerd. Het gaat om twee nieuwe houders die gemaakt zijn voor de MagSafe-lader voor je iPhone 12. De meest opvallende nieuwigheid betreft een oplaadhouder in de vorm van Apple’s HomePod Mini. De MagSafe ligt er bovenaan op en je toestel ligt ideaal om het te bedienen.

Elago gadgets

De MagSafe oplaadhouder draagt de naam MS2. Het toestel kost 24,99 dollar in de Amerikaanse webshop. Een verzending naar Europa kost je wel nog 19,99 dollar extra. Dat geldt ook voor de MS1-houder. Die heeft een meer verticaal design gekregen. Niet zo opvallend, maar wel heel leuk voor op je bureau. Kostprijs van de MS1? Eveneens 24,00 dollar.

All-in-one

MagSafe-accessoires komen als paddenstoelen uit de grond. Daarom heeft Elago ook een nieuwe all-in-one-oplader ontwikkeld waar je je iPhone mee kan opladen en tegelijkertijd spullen kan opbergen zoals een portefeuille of sleutels. Het nieuwe model heet Charging Tray en is beschikbaar voor dezelfde prijs als de MS2 & MS1.

Op zoek naar iets anders voor je nieuwe iPhone 12? Check dan hier ons overzicht met de leukste accessoires.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here