Nieuws

QWIC Premium Q MN8 Belt wint e-bike test in de categorie Stadsfietsen

QWIC Premium Q MN8 Belt
Het Duitse magazine ElektroRad heeft in hun jaarlijkse e-bike test QWIC uitgeroepen tot winnaar in de categorie stadsfietsen.

QWIC, het Nederlandse fietsenmerk met thuisbasis in Amsterdam, heeft zich kunnen onderscheiden in de grote e-biketest van het Duitse magazine ElektroRad. In totaal namen 86 elektrische fietsen mee aan de test. De QWIC Premium Q MN8 Belt wist de eerste plaats te veroveren in de categorie Stadsfietsen. 

Op de redactie van TechPulse maakten we eind vorig jaar voor het eerst kennis met QWIC en specifiek de QWIC Premium Q MN8 Belt, die we vooral prezen om zijn knappe design en aandacht voor detail. Ook de rijervaring was prima vonden wij en dat besloot ook ElektroRad.

Hoogstaand, stijlvol, elitair… maar buitengewoon krachtig en bruikbaar van stad tot toertocht – de QWIC Premium Q MN8 Belt fascineert en inspireert tegelijkertijd. Een sterke zet, absoluut een aanrader.” ElektroRad, e-bike test 2021.

De publicatie gaf de e-bike een score van 9,3, wat hem de best beoordeelde stadsfiets maakt. Niet iedereen zal natuurlijk een budget hebben van bijna 5.000 euro voor de aanschaf van een elektrische fiets van dit kaliber, maar zoals we in onze review ook al aanhaalden kan je de aanschaf van zulk een e-bike natuurlijk wel verantwoorden als het je primaire vervoersmiddel is. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business